Sobadan zehirlenen anne ve kızı yaşamını yitirdi

Sobadan zehirlenen anne ve kızı yaşamını yitirdi
Malatya'da sobadan sızan gazdan zehirlenen anne ve kızı yaşamını yitirdi.

Malatya'da yaktıkları sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenen 41 yaşındaki Ebru Boztaş ve 11 yaşındaki kızı Busenur yaşamını yitirdi, 13 yaşındaki oğlu Baran ise yoğun bakımda tedaviye alındı.

Olay, sabah saatlerinde Tepeköy Mahallesi'nde meydana geldi. Busenur ve Baran Boztaş kardeşlerin okula gitmediğini öğrenen çocuların amcaları, yeğenlerinin anneleri ile yaşadığı eve geldi. Zili çalmasına rağmen kapıyı açan olmayınca pencereden içeriye girdi. Anne Ebru Boztaş ile çocuklarının hareketsiz yattığını gören amca, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Eve gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan anne ve çocukları, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste müdahale edilen anne ve kızı, doktorların tüm müdahalelerine karşın kurtarılamayarak, hayatlarını kaybetti. Baran Boztaş ise yoğun bakımda tedavi altına alındı. Çocuğun hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Ebru Boztaş'ın eşi Celal Boztaş'ın yaklaşık 11 yıl önce bir inşaatta çalışırken geçirdiği iş kazası sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. (DHA)

Öne Çıkanlar