Sosyal medyada çocuğa cinsel saldırıyı öven kişi gözaltına alındı

Sosyal medyada çocuğa cinsel saldırıyı öven kişi gözaltına alındı
M.I.T., sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı.

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel saldırıda bulunulması sonrası sosyal medya hesabından övgü içeren yorumlar yapan kişi İzmir’de gözaltına alındı.
 
Anadolu Ajansı'nın haberine göre, İstanbul polisi, 22 Nisan’da Kanarya Mahallesi’nde 5 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğraması sonrası sosyal medya hesabından, "4 yaşındaki çocuğun yeri annesinin yanıdır. Bakamıyorsan doğurmayacaksın. Ayrıca bize kötü gibi görünen durumlar belki de bizi daha kötüsünden korumak için öyledir. Yani ilahi adalet var. Yılanın başı küçükken ezilmelidir. O çocuğun ailesi AK Parti’nin yemlediklerinden ise ve bir gün ortalıkta gezinip bilinçsizce AK Parti’yi destekleyenlerden biri olacaksa bugün bunu yaşamış olması daha iyidir. Değmez bu insanların çocukları için bile olsa…" paylaşımını yapan kadının İzmir’de yaşadığını tespit etti.

Zanlının M.I.T. olduğunu belirleyen ekipler, kadını Karşıyaka ilçesindeki evinde gözaltına aldı. Şüphelinin ifadesinde yaptığı paylaşımdan pişmanlık duyduğunu belirterek, "Sosyal medya hesabından yorum olarak paylaşmıştım. Çok pişmanım. Silmeye çalıştım ama silene kadar hemen dağıldı" dediği öğrenildi.

M.I.T., emniyetteki işlemlerinin ardından Karşıyaka Adliyesi’ne götürüldü. Savcılık sorgusu tamamlanan M.I.T., sevk edildiği hakimlikçe serbest bırakıldı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar