Gece Kuşu: Değişim bazen kendisini dayatır

Gece Kuşu: Değişim bazen kendisini dayatır
Gece yarısı talk show programının efsanevi isimlerinden Katherine Newbury’nin hikayesinin konu edildiği televizyon dünyasının erkekleşmiş yüzünün eleştirildiği 'Gece Kuşu' bu haftanın filmi.

Bu hafta sinemalarda 1'i yerli toplam 7 film vizyona girdi. Emma Thompson'un rol aldığı 'gece Kuşu' haftanın öne çıkan filmi

SIR TUTABİLİR MİSİN?

Uçağın düşeceğini zannedip yanında oturan adam tüm sırlarını döken genç bir kadının başına gelenler Sır Tutabilir Misin? filmiyle sinema ekranına yansıyor. Oyuncu kadrosunda  Alexandra Daddario, Tyler Hoechlin, Kimiko Glenn'in yer aldığı filmin yönetmeni Elise Duran.
 


KÜÇÜK BEYAZ YALANLAR DEVAM EDİYOR

Yıllardır görüşmediği arkadaşları Max’ın doğum günü için toplanıp evine ziyerete gelmiştir. Üstelik gelenlerin sayısı da bir hayli fazladır. Yeniden bir araya gelmenin heyecanı içinde olan ekip, eski günleri yad ettiğinde kendilerini beklenmedik durumları içerisinde bulur. Filmin François Cluzet, Marion Cotillard, Gilles Lellouche rol aldı.


GECE KUŞU

Gece Kuşu, kadın düşmanı olmakla suçlanan gece yarısı talk show programı sunucusu Katherine Newbury’nin hikayesini konu ediyor. Filmin başrollerinde Emma Thompson ile Mindy Kaling rol alıyor. Katherine Newbury, gece yarısı talk show programının öncüsü ve efsanevi isimlerinden biridir. Kariyerinin zirvesinde olan Newbury, kadınlardan nefret eden bir kadın olmakla suçlanmaktadır. Hakkındaki iddiaların başarısına gölge düşürmesini istemeyen Katherine Newbury, çıkan söylentilerin doğru olmadığını kanıtlamaya karar verir. İnsanlara, kadınlardan nefret etmediğini göstermek isteyen Newbury, tamamı beyaz ve erkeklerden oluşan ekibine, kadın bir çalışan dahil etmeye karar verir. Yazarlar ekibine kadın sesi eklemek isteyen Newbury, yapılan çeşitli görüşmelerin ardından siyahi bir kadın olan ve daha önce bir kimya tesisinde kalite kontrolü yapan Molly’yi işe alır. Yeni işi için oldukça heyecanlı olan Molly, ofiste sadece çeşitlilik getirmek için bulunmadığını kanıtlamak için var gücüyle çalışır. Newbury, başlarda Molly’nin varlığından rahatsız olsa da, Molly'nin ünlü sunucunun gittikçe düşen reytinglerini yükseltmek ve kariyerini canlandırmak için verdiği çaba iki kadının birbirlerine git gide ısınmasına neden olur. Filmin yönetmeni Nisha Ganatra.
 


ANGRY BİRDS 2

Sevilen bilgisayar oyunundan beyazperdeye uyarlanan Angry Birds filminin devam halkası olan yapımda, uçamayan kuşlar ve yeşil domuzların yaşadığı maceralar sinemada seyirciyle buluşuyor.
 


ALCATRAZ

Bir grup tutuklunun, silahlı bir hırsız ve gangsterin eşliğinde kaçması imkansız olarak bilinen Alcatraz Hapishanesi'nden kaçmaya teşebbüs etmesini anlatıyor. Andrew Jones'un yönettiği filmde Gareth Lawrence, Mark Homer, Patrick O'Donnell rol alıyor.
 


KAÇIŞ OYUNU

Kaçış Oyunu, Paranoya adındaki bir kaçış oyununa katılan iki arkadaşın yaşadıklarını beyazperdeye aktarıyor. Charley Palmer Rothwell, Roxane Mesquida, Marie Zabukovec filmin oyuncu kadrosunda rol alan isimler. Filmin yönetmen koltuğunda  Jacques Kluger var.


SESİNDE AŞK VAR

Film hayatına yön vermesi gereken bir dönemde aşık olması ile tüm dengesi bozulan genç bir kızın hikayesini anlatıyor.  Burak Tozkoparan, Hayal Köseoğlu, Deniz Barut'un oynadığı filmin yönetmeni Osman Taşçı.
 

 

Öne Çıkanlar