Soylu: Evladımıza tacizci diyen alçaklar gereğini görecek

Soylu: Evladımıza tacizci diyen alçaklar gereğini görecek
Bakan Soylu, Ankara’da kameralar önünde gerçekleşen polisin cinsel tacizini gündemleştirenleri tehdit etmeyi sürdürdü.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’da kameralar önünde polisin cinsel tacizine maruz kalan genç kadın hakkında "Elimizde öyle bir belge var ki evladımıza tacizci diyen alçaklar gereğini görecek" dedi.

İLGİLİ HABER: TACİZE UĞRAYAN KADINLA RÖPORTAJ YAPAN MUHABİRİMİZ GÖZALTINA ALINDI

Soylu, Jandarma Genel Komutanlığı 2018 Yılı Emniyet ve Asayiș Değerlendirme Toplantısı’nda konuştu.

Ankara’da polisin gözaltına alırken cinsel tacizde bulunduğu Mervel Demirel’le ilgili de konuşan Soylu, "Mahkemede görüşeceğiz. Elimizde öyle bir belge var ki evladımıza tacizci diyen alçaklar gereğini görecek" ifadesini kullandı.

"Jandarma Genel Komutanlığına bu yıl 27 bin 180 personel alımı planlanıyor" diyen Soylu, 2018 yılında PKK'ye yönelik operasyonlarda bin 292 sığınak ve barınağın "imha edildi"ğini bin 380 PKK'linin "etkisiz hale getirildi"ğini ifade etti.

Soylu açıklamasının devamında şunları söyledi:

Şunu herkes bilsin bu alelade bir vaizin aklı değildir. Bunun arkasında son derece profesyonel bir akıl vardır. Mücadele devam ettiği için bütün detayları paylaşamıyorum. Bu tamamen bittikten sonra yazacağımız kitaplar, anlatılacak gerçekler herkesi hayrete düşürecektir. Bu şeytanın bilmediğini bilen bir grupla, terörist yapısıyla karşı karşıyayız. Ve bu konuda özellikle FETÖ ile mücadele konusundaki kararlılığımızın artarak devam etmesi milletimize güven teşkil edecektir. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar