Soylu: İstanbul'u CHP zihniyetine teslim etmeyin

Soylu: İstanbul'u CHP zihniyetine teslim etmeyin
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ‘23 Haziran için sıkı çalışalım. Ülkenin yürüyüşüne halel getirmeye çalışanlara müsaade etmeyin’ ifadelerini kullandı.

Esenyurt meydanında vatandaşlara seslenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İstanbul'u CHP zihniyetine teslim etmeyin. Bu zihniyetin bugüne kadar Türkiye'ye faydası olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır." diye konuştu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Esenyurt’taki meydanda yaptığı konuşmada gençlere seslenerek "İstanbul'u CHP zihniyetine teslim etmeyin. Bu zihniyetin bugüne kadar Türkiye'ye faydası olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır" ifadelerini kullandı.

Soylu, İstanbul'da yapılan yolsuzluklar nedeniyle seçimin iptal edildiğini iddia ederek, Yüksek Seçim Kurulu’nun açıkladığı kararlarda şaibelerin nasıl yapıldığının net bir şekilde yer aldığını iddia etti.

"Seçim birinden alınmış birine verilmiş değil, er meydanı herkes kendini ortaya koysun. Seçim sonucu ne olursa olsun başımızın üstüne olacaktır" ifadelerini kullanan Soylu, İstanbul'un bir ideolojik ve siyasi çatışmanın merkezi haline getirilmesine izin verilmemesi gerektiğini söyleyerek şunları kaydetti:

"Bunun sonra dönüşü olmaz, bir meşruiyet tartışması başlatırlar. Başkalarının Türkiye'nin önünü kesmesine ve birilerinin tavsiyeleriyle burada siyaset inşa etmesine izin vermeyelim. Türkiye'yi kendi istikametindeki yolculuğuna hep birlikte devam ettirelim. İstanbul'a fitne oluşturmak değil, İstanbul'a hizmetkar olmak gerekir. Siz sahte gülümsemelere bakmayın, bunların arkasında neler olduğunu hep birlikte gördük."

‘İSTANBUL’U CHP ZİHNİYETİNE TESLİM ETMEYİN’

Gençlere seslenen İçişleri Bakanı, "23 Haziran için sıkı çalışalım. Gençler bu sizin işiniz, hep birlikte bir mücadeleyi ortaya koyup, ülkenin yürüyüşüne halel getirmeye çalışanlara da müsaade etmeyin. Gençler, İstanbul'u CHP zihniyetine teslim etmeyin. Bu zihniyetin bugüne kadar Türkiye'ye faydası olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar