SP adayı Gökçınar oyunu kullandı

SP adayı Gökçınar oyunu kullandı
SP İBB Adayı Necdet Gökçınar oyunu kullandı. Mühür sorusuna yanıt veren Gökçınar, 'uygulamanın sehven olabileceğini, bir sorun çıkacağını düşünmediğini' söyledi.

Saadet Partisi (SP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, oyunu Beykoz’da kullandı. Saadet Partisi Milletvekili Abulkadir Karaduman ile Acarlar Mahallesi’ndeki TED Koleji’ne gelen Gökçınar, oyunu 1003 numaralı sandıkta verdi. Oy kullanma işleminin ardından açıklama yapan Gökçınar, "İki etaplı maraton diyeceğiz. Bir daha oy kullanacağız. Bu defa hayırlı bir netice diliyoruz. Halkın iradesinin sandığa yansıması en büyük temennimiz. Sandık kurullarımız görevlerinin başındalar. Ben bu seçimlerimizin evvela İstanbul sonra Türkiyemiz ve bütün insanlık için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

MİLLETVEKİLİ SEÇİM MÜHRÜNE İLİŞKİN YORUMU

Gazetecilerin oy zarflarının üzerinde ‘milletvekili seçimi’ mührü bulunduğuna ilişkin soruları üzerine Gökçınar, "Sandık kurullarımız maşallah tecrübeli insanlar, tutanak altına alıyorlar. Bu bir seçim olmasına rağmen sehven ya da başka bir gerekçeyle zarf üzerine milletvekili diye vurulmasıyla ilgili sonucu etkileyecek bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Yapılacak bir yanlış değil ama neden yapılmış onu da bilmiyorum. Her şeyin arkasında da bir şey aramamaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Duvar’da yer alan habere göre Saadet Partisi Milletvekili Abdulkadir Karaduman da "Ümit ediyoruz ki bu akşam ki sonuçlarda Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızın ortaya koyduğu düşüncelerle huzurlu bir seçim akşamı yaşayacağız" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar