Abdulkadir Karaduman: Deizmin yükselmesinin sorumlusu AKP

Abdulkadir Karaduman: Deizmin yükselmesinin sorumlusu AKP
'Siyasi iktidarın İslamı temsil etmediğini insanlara anlatabilmek bizim en büyük vazifemiz'

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, yakın zamanda yapılan bir ankette gençlerde deizmin yükselmesinin ortaya çıkmasının ardından bu durumun sorumlusunun AKP'nin olduğunu öne sürdü.

Halk TV'de Çağlar Cilara'nın konuğu olan CHP kontenjanından TBMM'ye giren Saadet Partisi Konya Milletvekili Karaduman, en büyük vazifelerinin AKP'nin İslamı temsil etmediğini insanlara anlatmak olduğunu söyledi. 

'GENÇLERİN DEİZME KAYMASININ SEBEBİ'

Karaduman, AKP'nin dine ihanet ettiğini söyleyerek deizmin yaygınlaşmasını iktidara bağladı.

Karaduman şu ifadeleri kullandı:

"Şu anda siyasi iktidarın İslamı temsil etmediğini insanlara anlatabilmek bizim en büyük vazifemiz insanlar müslümanların hırsızlık yapmasını yolsuzluk yapmasını ranta ihaleye bulaşmasını lüksün şatafatın içinde yaşamasını aslında o dinin menşei olarak algılıyor ve dinden uzaklaşma var. Bu aslında dine yapılabilecek en büyük ihanettir. Ülkede gençlerin deizme kaymasıyla alakalı süreçlerin yegane sebebi hükümetin İslamı yanlış bir şekilde temsil etmesidir. Türkiye'de ne hazindir İslami olarak çalışma yapan bütün kurumların iktidarın yanında bu kadar haksızlığa bu kadar yolsuzluğa rağmen yer alması son derece üzücü."

Öne Çıkanlar