Sputnik, Zafer Arapkirli ile de yolları ayırdı

Sputnik, Zafer Arapkirli ile de yolları ayırdı
3 yıldır RS'de program yapan Zafer Arapkirli, 'Bir format değişikliğine gidiyoruz' açıklaması yapılınca durumu anladığını ve istifa ettiğini söyledi.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yaptıkları söyleşinin ardından, gazeteciler Yavuz Oğhan, İsmail Saymaz ve Akif Beki'nin programlarına son veren Radyo Sputnik, sabahları yayınlanan Seyr-i Sabah programını sunan gazeteci Zafer Arapkirli ile de yollarını ayırdı.

3 yılı aşkın süredir programı yaptığını belirten Arapkirli Twitter hesabından "RS FM ile buraya kadarmış… Özgürce, onuru ile gazetecilik yapmak isteyene yer mi yok? Mekan mı yok? Görüşürüz" notunu paylaştı.

T24'e konuşan Zafer Arapkirli, "Bir format değişikliğine gidiyoruz" açıklaması yapılınca durumu anladığını ve istifa ettiğini belirterek şöyle konuştu: "Sputnik Türkiye'nin Genel Yayın Yönetmeni Mahir Boztepe beni telefonla arayarak çağırdı. Gidişatı anladığım için ben doğrudan patronla görüştüm. "Bir format değişikliğine gidiyoruz" açıklaması yapılınca durumu anladım ve istifa ettim. Zaten benim programımın içeriği hep muhalifti. Rahatsız olduklarını sık sık belirtiyorlardı. Şaşırmadım. SETA raporunda da zaten rahatsızlıklar dile getirilmişti." (HABER MERKEZİ) 

Öne Çıkanlar