Tek Yol Plus önünde İnşaat-İş yöneticileri darp edildi

Tek Yol Plus önünde İnşaat-İş yöneticileri darp edildi
Tazminat ve fazla mesai hakları verilmeyen 20 İnşaat-İş üyesinin sendikayla birlikte Tek Yol Plus’un ofisinin bulunduğu plaza önündeki direnişi 7. gününde.

İnşaat-İş’in 20 üyesinin fazla mesai ve ihbar tazminatlarını gasbeden Tek Yol Plus’un Kavacık’taki Onat Plaza önünde sürdürdüğü direnişin 7. gününde sendika yöneticilerinden Yunus Özgür ve Anıl Deniz Gider, çevik kuvvet polislerinin müdahalesine uğrayarak, çeşitli yerlerinden darp edildi.

Polis müdahalesinde darp edilen sendika yöneticilerinden Yunus Özgür, Beykoz Devlet Hastanesinden darp raporu aldı.

Kavacık’taki plazanın önünde; pankart, teşhir konuşmaları, sesli müzik ve sloganlarla devam eden direniş, Tek Yol Plus patronu Selçuk Çelebi’nin ofisine giderken ajitasyon konuşmalarıyla teşhir edilmesi üzerine gerçekleşen polis müdahalesinden sonra devam ediyor.

İnşaat-İş dün sabah saatlerinde Tekyol Plus patronu Çelebi’nin Kavacık’taki trafiğe takılan aracının bulunduğu noktada ajitasyon konuşmalarıyla Çelebi’yi teşhir etmişti.

Sendika tarafından bugün yapılan açıklamada ise Çelebi’nin bunun üzerine suç duyurusunda bulunduğu belirtilerek, "İşçi düşmanı Selçuk Çelebi bu daha hiçbir şey. Kendini en rahat, en huzurlu ve en güvende hissettiğin yerde karşına çıkacağız. Biz Kazanacağız" denilmişti.

Öne Çıkanlar