'Tokalaşmak istedik olmadı, Sırrı Süreyya'nın selamı var'

'Tokalaşmak istedik olmadı, Sırrı Süreyya'nın selamı var'
Sırrı Süreyya Önder'i ziyaret eden Levent Kazak, 'Bir roman üzerinde çalışıyormuş. Bilgisayar istemiş, izin vermemiş Ankara. Telleri yüzünden daktilo da vermemişler' dedi.

Sinema sanatçısı Levent Kazak, HDP eski Ankara milletvekili Sırrı Süreyya Önder'i tutuklu bulunduğu Kandıra F Tipi cezaevinde ziyaret etti. Ziyareti sosyal medya hesabından duyuran Kazak, "Bir roman üzerinde çalışıyormuş. Bilgisayar istemiş, izin vermemiş Ankara. 'Daktilo' diye sordum, 'telleri yüzünden o da olmuyor' dedi. Meğer daktilonun her harfi potansiyel bir şişmiş" dedi.

Kazak, Önder'le yaptığı görüşmeyi Twitter hesabından paylaştı:

"Bugün Kandıra F Tipi Cezaevinde Sırrı'yı ziyaret ettim. Hapishane değil de, mesela sokakta karşılaşmış gibi olduk. Görüşmeyeli neredeyse on yıl olmuş, onu beklediğimden çok daha iyi buldum. Yüzünde hep gülücük vardı.

Telefonda konuşmayı zaten pek beceremem, ahize ile konuşmak zorunda kaldık. Arada camlar, demirler; 'Skype' tadında bir görüşme oldu, neyse ki bağlantı hızlı.

Tek kişilik hücrede kalıyormuş. Yanına birilerini verelim demişler, Sırrı istememiş. 'Bu mahpusluk genç işi, yaşı biraz alınca kafayı dinlemek istiyor insan' dedi.

Bir roman üzerinde çalışıyormuş. Bilgisayar istemiş, izin vermemiş Ankara. 'Daktilo?' diye sordum, 'telleri yüzünden o da olmuyor' dedi. Meğer daktilonun her harfi potansiyel bir şişmiş.

Hapishane ziyaretleri iyi, ayrılması fena. Neyse ki aynı anda kalktık. Tokalaşmak istedik, olmadı, arada cam, saçma sapan bir 'çak' yaptık.

Sırrı Süreyya'nın selamı var."

 

 

 

(HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar