Topuklu ayakkabısından rahatsız olduğu kadının montajlı fotoğraflarını mahalleye dağıttı

Topuklu ayakkabısından rahatsız olduğu kadının montajlı fotoğraflarını mahalleye dağıttı
İstanbul’da kadının topuklu ayakkabısından rahatsız olan Mete Ö., komşusunun fotoğrafını çıplak kadın görselleriyle montajlayıp mahallede dağıttı.

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde 29 yıllık üst kat komşusunun topuklu ayakkabı sesinden rahatsız olan 66 yaşındaki Mete Ö., komşusunun fotoğrafını çıplak kadınlarla montajlayıp mahallede dağıttı. Tutuklanan Mete Ö.'nün hakkında açılan davada 9 yıl hapis cezası istendi.

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre Mete Ö., üst katında yaşayan A.Ç.’nin evde topuklu ayakkabıyla gezmesinden rahatsız olarak kadının sosyal medyada bulunan fotoğraflarını çıplak kadınların yer aldığı görsellerle montajlayıp, kadının cep telefon numarası ve ev adresini de fotoğrafın üzerine yapıştırdı. Mete Ö.’nün daha sonra fotoğrafları bina girişlerine, parklara, bahçelerde dağıttığı aktarıldı. Kendisinin yer aldığı fotoğrafları mahallede gören kadın, fotoğrafın bastırıldığı yeri tespit ederek yapan kişinin Mete Ö. olduğunu öğrendi. Kadının şikayeti üzerine tutuklanan şahıs, ifadesinde pişman olduğunu savunarak "Ağır derecede kanser hastasıyım. Yaptığımdan dolayı pişmanım. Yılların birikimi bir anda böyle bir hataya sürükledi" ifadelerini kullandı.

Mete Ö. hakkında, "özel hayatın gizliliğini ihlal ve kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirip, yaymak" suçundan 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Öne Çıkanlar