Tren faciasında çocuğu ölen anneye sosyal medya linci

Tren faciasında çocuğu ölen anneye sosyal medya linci
Çorlu'daki tren faciasında 9 yaşındaki oğlunu ve eski eşini kaybeden Mısra Öz, sorumluları eleştirdiği için sosyal medya üzerinden hakaret ve saldırılara maruz kalıyor.

Tekirdağ Çorlu'da bir dizi ihmal ve denetimsizlik yüzünden meydana gelen tren kazasında 9 yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel ile eski eşini kaybeden Mısra Öz'ün hak arama çabaları ve sorumlulara yönelik tepkileri, hükümet destekçisi sosyal medya kullanıcılarının hakaret ve ağır ithamlarına maruz kalıyor.

Okulların açıldığı gün oğlunun sırasına konan çiçeklerin görüntüsünü, "Yeni eğitim ve öğretim yılı bizim için neden başlayamadı acaba? Çocuğum okul sırasında değilde toprağın altındaysa bu kimin yüzünden? Hangi sorumsuzluk sebep oldu buna? Hangi ihmal? Oğlum sırasında değil ama onlar hâla koltuklarında?" mesajıyla Twitter'dan paylaşan anneye sosyal medya linci uygulanıyor.

 

 

Anne Mısra Öz'ün paylaşımına "Cehape bu kadını ölen çocuğu üzerinden iyi propaganda yapıyor diye vekil yapmalıdır. Hazır ortada oyuncu varken değerlendirmek lazım" yanıtı veren 'Kemal Tahir' takma adlı bir sosyal medya kullanıcısı bir çok mesajında acılı anneye hakaretlerle saldırdı.

 

 

Bir masajında, "Sırf siyaset uğruna çocuğunuzun acısının dahi bir yerlerden öç almak için çalışıyorsunuz. Çok yazık çok yazık. Tazminat davası açmanıza gerek yok. Siz istediğiniz parayı söyleyin ben EFT yapayım .İstismarı yapan sizsiniz. Buyrun dilediğiniz mahkemede alabilirsiniz soluğu. Ölüm üzerine siyaset  anneyi dahi mazlum yapmaz. Hatta beter olsun diyenler dahi bu durumdan haklıdır. Hiç yaygara yapmaya gerek yok. Kimse Allah kadar kulu sevemez" mesajı paylaşan kullanıcısı hakaretlerine ve sözlü saldırılarını sürdürdü.

 

 

"Oğlu kalsa anası gitseymiş keşke. Zaten derdiniz ölen değil ki? Ölenin üzerinden prim sağlamak. Çocuğu öldü diye millet ayağa mı kalkacak. hayır ve şerrin Allah'tan geldiğine iman diye bir şey biliyor musun sen?" mesajına yanıt veren acılı anne, "Ne milleti! Dünya ayağa kalkacak!" dedi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar