Turisti taciz edip dolandıran taksici tutuklandı

Turisti taciz edip dolandıran taksici tutuklandı
Birol T., 'basit cinsel saldırı' ve 'dolandırıcılık' suçlarından cezaevine gönderildi.

İstanbul Şişli'de Tayland uyruklu turist kadına tacizde bulunmak ve fazla ücret alarak dolandırmak gerekçeleriyle gözaltına alınan taksici Birol T.  "Basit cinsel saldırı" ve "Dolandırıcılık" suçlarından tutuklandı.

Dolandırıldığını ve tacize uğradığını belirten Tayland uyruklu turist kadının cep telefonuyla görüntüsünü çektiği taksi sürücüsü Birol T. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıkça sorgulanan Birol T., "Basit cinsel saldırı" ve "Dolandırıcılık" suçlarından tutuklanması istemiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Nöbetçi hakimlik, ifade işlemlerinin ardından Birol T. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Taksiye binen ve indiği yerde fazla yol ücreti ödeyen Niorn S., aynı taksiciyle denk gelmesi üzerine bu kez yaşananları cep telefonuyla kaydetmişti. 

NE OLMUŞTU?

Şişli'de, turist Niorn S., bir süre önce bindiği 34 TEH 13 plakalı takside fazla ücret ödedi. Olayın ardından geçen Çarşamba günü Niorn S, aynı taksiye denk geldi. Kadın bu kez olanı biteni cep telefonuyla kayda aldı. Yolculuk süresi boyunca kadınla sohbet eden taksici, kadının 2 kez elini tutarak taciz etti. Kadın daha sonra araçtan ineceği esnada ise taksici hem fazla para istedi hem de kadının uzattığı 100 lirayı sol cebe koyarak 20 lira uzatıp 20 lira daha istedi. Kadının taksicinin kendisini dolandırmaya çalıştığını anlaması üzerine 100 lirayı geri alıp 30 lira vererek ayrıldı. (DHA) 

Öne Çıkanlar