Türkan Elçi'den Davutoğlu'na: 'Ey Toledolular size adalet getireceğiz' diyebilirsiniz

Türkan Elçi'den Davutoğlu'na: 'Ey Toledolular size adalet getireceğiz' diyebilirsiniz
Türkan Elçi, yeni parti açıklamasını Diyarbakır'da yapacağı belirtilen Ahmet Davutoğlu'na yerle bir edilen Sur için sarfettiği, 'Sur Toledo gibi olacak' sözlerini hatırlattı.

Ahmet Davutoğlu'nun yeni parti için duyuruyu Diyarbakır'da yapacağı iddia edilmişti. Öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi, Davutoğlu'nun sokağa çıkma yasakları sırasında yerle bir edilen Sur için söylediği sözleri hatırlatarak, "Dört Ayaklı Minare’nin ayakları altına gelip 'Ey Toledolular size adalet getireceğiz' diyebilirsiniz" dedi.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı belirtilen yeni partiyle ilgili açıklamayı Diyarbakır'da yapacağına ilişkin haberlerin ardından Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi'den tepki geldi.

Elçi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, eşinin öldürüldüğü Dört Ayaklı Minare'ye ve Davutoğlu'nun 'Sur, Toledo gibi olacak' sözlerine atıf yaparak, "Dört Ayaklı Minare'nin ayakları altına gelip 'Ey Toledolular size adalet getireceğiz' diyebilirsiniz. Ne de olsa Sur diye bir yer yok" dedi.

 

(HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar