TÜYAP'ta Demirtaş'ın kitaplarını imzalayan Başak Demirtaş: Halkın ilgisi daha da artmış

TÜYAP'ta Demirtaş'ın kitaplarını imzalayan Başak Demirtaş: Halkın ilgisi daha da artmış
'Bir insanın düşüncelerini hapsedemezsiniz. Bunu halkımız buradaki ilgisiyle bir kez daha gösterdi.'

Tutuklu cumhurbaşkanı adayı ve HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş, bu yıl İstanbul Büyükçekmece'de 38'incisi düzenlenen Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda (TÜYAP) Demirtaş'ın ikinci hikaye kitabı olan 'Devran'ı imzaladı.

3 saat boyunca standa gelenlerin kitaplarını imzalayan Başak Demirtaş, T24'e açıklamalarda bulundu.

Devran'ın imza gününde çok yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını dile getiren Başak Demirtaş, "Halkın ilgisi daha da artmış bir durumda. Bir insanın düşüncelerini hapsedemezsiniz. Bunu halkımız buradaki ilgisiyle bir kez daha gösterdi. Biz de buradan çokça selam ve sevgi götüreceğiz Selahattin'e" dedi.

Selahattin Demirtaş ile dün görüştüğünü söyleyen Başak Demirtaş, eşinin moral ve sağlık açısından iyi durumda olduğunu söyledi. Selahattin Demirtaş'ın, kitabın imza gününe gelemeyen birçok insana da selamının olduğunu söyleyen Demirtaş, "Bu vesileyle buraya gelen veya gelemeyen tüm halkımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

'MORAL OLUYOR'

Selahattin Demirtaş'ın 2016 yılında yayımlanan 'Seher' kitabının da çok ilgi gördüğünü vurgulayan Demirtaş, "Bu bize moral oluyor" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar