UEFA Süper Kupa finalinde İstanbul'a yıldız yağacak

UEFA Süper Kupa finalinde İstanbul'a yıldız yağacak
UEFA Süper Kupa finalinin bu yılki ayağı, Beşiktaş'ın stadı Vodafone Park'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Beşiktaş'ın stadı Vodafone Park'ın ev sahipliği yapacağı 2019 UEFA Süper Kupa finalinde boy gösterecek takımlar netleşiyor. Liverpool ile Tottenham Hotspur'un Şampiyonlar Ligi finalinde birbirlerine rakip olmasının ardından Ağustos ayında İstanbul'a gelme ihtimali bulunan dünyaca ünlü yıldızlar, Türkiyeli futbolseverleri heyecanlandırıyor.

Devler Ligi'nde finale yükselen Liverpool ile Tottenham Hotspur'un yanı sıra UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam yarı final rövanş maçlarına çıkacak olan Arsenal, Chelsea, Valencia ve Eintracht Frankfurt, İstanbul'a gelme ihtimali bulunan takımlar arasında yer alıyor.

1 Haziran'da Madrid'de oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinden Liverpool'un galibiyetle ayrılması hâlinde futbolseverler; Mohamed Salah, Sadio Mane, Roberto Firmino, Virgil van Dijk ve Alisson Becker gibi süperstarları izleme şansına sahip olacak. Tottenham Hotspur ise Harry Kane, Dele Alli, Christian Eriksen gibi yıldızlarıyla parmak ısırtıyor. 

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Valencia'yı 3-1 yenen ve finale yükselmek adına büyük avantaj yakalayan Arsenal'de Mesut Özil'le birlikte Pierre-Emerick Aubameyang ve Alexandre Lacazette gibi isimler büyük heyecan uyandırırken finalin bir diğer favorisi Chelsea'de de Eden Hazard ve N'Golo Kante'nin Vodafone Park çimlerine çıkma ihtimali bulunuyor. (HABER MERKEZİ)
 

Öne Çıkanlar