Vedat Milör'den takipçisine: Sana ne hödük

Vedat Milör'den takipçisine: Sana ne hödük
Vedat Milör'ün tepki gösterdiği takipçisi, gastronomi yazarını Anadolu'nun türlülerini tanıtmamakla suçladı.

Türkiye'nin önde gelen gastronomi yazarlarından Vedat Milor, sonunda sosyal medyadan gelen 'garip' yorumlara kayıtsız kalamadı. Milor, bir kullanıcısının yorumuna "Sana ne hödük" cevabını verdi. 

Hürriyet gazetesindeki ve Kafa dergisindeki köşe yazılarının yanı sıra sosyal medyada da sıklıkla gastronomiyle ilgili paylaşamlar yapan, hem yurt içinde hem de dışında yemek yediği mekanları takipçileriyle paylaşan Milor’un bu seferki adresi İtalya’ydı.

İtalya’nın Caianello Vecchio bölgesindeki Il Contadino Agriturismo isimli restoranı ziyaret eden Milor, Instagram’da yayınladığı videoda mekanın menüsü ve fiyatlara dair de paylaşımda bulundu. Çok sayıda kullanıcı açıklayıcı üslubu ve verdiği bilgiler, öneriler için Milor’a teşekkür ederken; bazıları da ünlü gastronomi yazarı ‘Avrupa sevicilik’ yapmakla ve ‘Türkiye’yi tanıtmamakla’ suçladı.

Bir takipçisinin, "İtalya’nın türlüsünü reklam yapacağına Anadolu’yu dolaş da bizim türlüleri tanıt" demesi üzerine ise Milor, "Sana ne hödük" cevabını verdi. "Hödükten gelen hakaret iltifat sayılır" diye de ekleyen Milor, bir süre sonra yorumunlarını sildi.
 

Öne Çıkanlar