Yeni partinin toplantısına otel engeli: Salon tahsisini iptal ettiler

Yeni partinin toplantısına otel engeli: Salon tahsisini iptal ettiler
Çoban Ateşi Hareketi’nin partilileşme yolunda düzenlemeyi planladığı 'İstanbul toplantısı' için önceden anlaştığı Titanic Otel, salon tahsisini iptal etti.

Rıfat DOĞAN 


ARTI GERÇEK - Bir süredir yeni parti hazırlıklarını sürdüren, Rıfat Serdaroğlu, Murat Uysal, Gürkan Çakıroğlu gibi bir dönem DYP'de bulunmuş ve İYİ Parti'nin kuruluşunda da yer almış isimlerden oluşan Çoban Ateşi Hareketi, kuracağı partiyle ilgili düzenleyeceği "İstanbul toplantısı" için anlaşmasına rağmen Titanic Otel’den salon tahsisinin iptal edildiği telefonunu aldı.  

Merkez sağda yeni bir parti için uzun süredir Türkiye’nin çeşitli illerinde çalışma yürüten Çoban Ateşi Hareketi, kurmayı planladığı partiyle ilgili yarın düzenleyeceği toplantı için Taksim’de bulunan Titanic Otel ile anlaştı. 

ÖNCE ANLAŞTILAR SONRA DOLUYUZ DEDİLER

Ödemenin önden yapıldığı toplantı için hazırlıklara başlayan hareketten toplantının bilgilerini isteyen Otel yetkilileri iki saat içinde telefonla geri dönüş yaparak "pardon biz o gün doluymuşuz" gerekçesiyle toplantının yapılacağı salon tahsisini iptal ettiklerini Çoban Ateşi Hareketi temsilcilerine aktardı. 

SİYASİ HAREKETSİNİZ, MÜSAADE EDİLMEDİ TELEFONU

Telefon görüşmesi sırasında otel yetkililerinin hareketin temsilcilerine "siyasi hareket olduğunu bilmiyorduk, buna müsaade edilmedi" dedikleri öğrenilirken, "kim müsade etmedi" sorusuna ise yanıt vermekten kaçındıkları belirtildi. 

Salon iptali sonrası Çoban Ateşi Hareketi, Mecidiyeköy’de bulunan başka bir toplantı için anlaştı. Toplantı yarın saat 10.00’da başlayacak.
 

Öne Çıkanlar