YKS cevap kağıtları ÖSYM'nin sitesinde erişime açıldı

YKS cevap kağıtları ÖSYM'nin sitesinde erişime açıldı
ÖSYM, cevap kağıtlarının erişime açıldığını duyurdu.

YKS cevap kağıtları ve aday cevapları ÖSYM tarafından bugün erişime açıldı. Toplamda 10 gün boyunca erişime açık olarak kalacak kağıtlarla adaylar sınavda yaptıkları hataları kontrol edebilecek. 

YKS sonuçları ile ilgili beklenen açıklama akşam saatlerinde yapan kurum bu kez adayların sınavda verdiği cevapların yer aldığı cevap kağıtlarını erişime açtı. Böylelikle adaylar doğru olması gereken cevapları ve kendilerinin sorulara verdikleri yanıtı görüntüleyebilecek.

YKS cevap kağıtları ve aday cevapları ile ilgili ÖSYM'den yapılan açıklama şöyle; 15 Haziran 2019 tarihinde uygulanan 2019-YKS 1. Oturum Temel Yeterlilik (TYT), 16 Haziran 2019 tarihinde uygulanan 2019-YKS 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve 2019-YKS 3. Oturum Yabancı Dil Testi (YDT) adaylarının cevap kağıtlarının görüntüleri ve cevap kağıtlarına yapmış oldukları işaretlemelerin optik okuyucular tarafından okunması sonucu elde edilen aday cevapları ve soruların doğru cevapları, sınava giren adayların sorulara verdikleri yanıtlarını ve değerlendirme sonuçlarını inceliyebilmeleri amacıyla ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 17 Temmuz 2019 tarihinde saat 11.35'ten itibaren 10 gün süreyle erişime açılmıştır.

CEVAP KAĞITLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ:

Öne Çıkanlar