Yumurta ticari çıktı

Yumurta ticari çıktı
Kylie Jenner'ın rekorunu 44.2 milyonla elinden alan World Record Egg ticarete atıldı.

Instagram’da en beğenilen paylaşım 18.1 milyon model ve TV yıldızı Kylie Jenner’a aitti. World Record Egg (Dünya rekortmeni yumurta) adıyla açılan bir hesap 4 Ocak’ta bir yumurta fotoğrafı paylaştı. Yumurtanın altına ise "Hep birlikte rekor kırarak Instagnam’ın en beğenilen fotoğrafı olalım" yazıyordu. Fotoğraf 11 günde 44.2 milyon kez beğenildi, 2 milyondan fazla yorum aldı.

Ancak tek bir fotoğrafın paylaşıldığı ve 6.6 milyondan fazla takipçi sayısına ulaşan hesabın sadece rekor kırmak için açılmadığı anlaşıldı. NTV Türkçe'de yer alan habere göre, yumurtanın hesabına dün bir link eklendi. Bu linke tıklandığında bir alışveriş sayfası açılıyor. Sayfanın üzerinde "Yumurtayı beğendim" yazılı tişörtler satılıyor. Tişörtlerin fiyatı 15 sterlin yani 105 lira.

ELLEN DEGENERES'DEN ESPRİLİ PAYLAŞIM

Twitter ve Instagram bu olayla çalkalanırken, ABD'li program sunucusu Ellen DeGeneres esprili bir görsel paylaştı.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

According to my calculations, this will be the most liked Instagram post ever! The egg + @KylieJenner = 51,000,000 likes minimum.

Ellen (@theellenshow)'in paylaştığı bir gönderi ()


DeGeneres, Jenner ve yumurta görsellerini birleştirerek Instgram hesabından paylaştı ve altına "Hesaplamalarıma göre, bu şimdiye kadar en çok beğeni alan Instagram paylaşımı olacak! Yumurta + Kylie Jenner = minimum 51.000.000 beğeni" yazdı.

Komedyenin paylaşımına esprili yorumlar gelirken, beğeni sayısının 3 milyonda kaldığı görüldü. (YAŞAM HABERLERİ SERVİSİ)
 

 

Öne Çıkanlar