Zindaşti tehditle ortaya çıktı: Balondan baron üretmişsiniz

Zindaşti tehditle ortaya çıktı: Balondan baron üretmişsiniz
İranlı uyuşturucu baronu Zindaşti, Burhan Kuzu'yla yayımlanan fotoğrafının ardından bir video ile ortaya çıktı.

İranlı uyuşturucu baronu olarak anılan Naci Şerifi Zindaşti, Burhan Kuzu’yla fotoğrafı yayımlandıktan sonra ortaya çıktı. Yayımladığı videoda Kuzu’ya "Burhan Hoca" diye hitap eden Zindaşti, "soruşturma genişletilmeli" diyen CHP’li Özgür Özel’i hedef aldı. 

AKP eski milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu üyesi Prof. Dr. Burhan Kuzu’yla fotoğrafı ortaya çıkan Zindaşti, fotoğrafa ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’i hedef aldı.

İLGİLİ HABER | 'ŞAHSI TANIMAM' DEMİŞTİ, BURHAN KUZU’NUN UYUŞTURUCU BARONUYLA FOTOĞRAFI ÇIKTI

İLGİLİ HABER: BURHAN KUZU'NNUN BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİĞİ FOFOĞRAFTA BİR AYRINTI

"Nasıl olsa şantajla işe gelmeye alışmış bir partisiniz. Bu tür hareketlerden uzak durun" diyen Zindaşti, kendisiyle ilgili hiçbir uyuşturucu operasyonu olmadığını ileri sürdü.

Zindaşti, "Birkaç zamandan beridir hakkımda meydanlarda konuşuyorsunuz. Benim dosyam soruşturma aşamasında, şüpheli durumdayım. Daha sanık bile değilim. Siz ne hakla benim hakkımda konuşuyorsunuz. 2016’da Emniyet benim telefonuma el koydu. Burhan Hoca’yla bir resmimiz vardı görüşmemize dair. Nasıl olsa şantajla işe gelmeye alışmış bir partisiniz. Balondan baron üretemezsiniz, boşu boşuna uğraşmayın. Benim dosyam zaten mış mışlarla dolu olduğu için 2016’dan beri bir soruşturmadır devam ediyor. Yakında da takipsizlikle sonuçlanacağına inanıyorum. Kaçacak göçecek değiliz. Türk adaletine inanıyorum. İlk duruşmada da mahkememe geleceğim" diye konuştu.

"2016’da Emniyet benim telefonuma el koydu. Burhan Hoca’yla bir resmimiz vardı görüşmemize dair" ifadelerini kullanan Zindaşti, fotoğrafların bekletilip seçimlerde ortaya çıkarıldığını iddia etti.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ortaya çıkan fotoğraf üzerine "Bu soruşturma bir an önce Burhan Kuzu’ysa Burhan Kuzu, başka bir milletvekili ise başka milletvekilini kapsayacak biçimde bir an önce genişletilmeli ve hukuka sahip çıkılmalıdır. Konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz" demişti.

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar