Öldürmeyen Allah öldürmüyor, Erdoğan efsunlu!..

Yaver terörist, pilot terörist, koruma terörist, korumaya gelen F-16 pilotu da terörist ve bu insan yaşıyor ve hâlâ önüne gelen herkesi terörist ilan ederek oy toplamaya çalışıyor.

15 Temmuz darbe girişimine karşı darbe olayı artık cıvıdı, hani olur olmaz Erdoğan "Bu Allah'ın bir lütfudur" dedi ya, bizler de bu noktaya geleceğini bilmeliydik. Ne yalan söyleyeyim annemle babama çok kızdım, çocukluğumuzda bizi Kara Murat, Karaoğlan, Tarkan filmlerine götürmediler diye. Ne olurdu yani Cüneyt Arkın'ın yada Kartal Tibet'in esasında görünmez adam olduklarını ve 50 okla bile ölmediklerini, Superman'in bizimkilerin yanında halt ettiğini. Örümcek adam gelsin de kaleye tırmansın bakim, yarısında yorulmaz ise ne olayım.

Daha 2 hafta önce yazmıştım, 15 Temmuz gecesi Erdoğan'ın İstanbul'a gelişini, 3 değişik saat söylediğini ve indikten sonra hava kule sorumlusuyla konuştuğunu. Esasında kule sorumlusu havaalanı müdürüyle konuşuyor ama Erdoğan bu, duyuyor ve hemen telefonu alıyor müdürün elinden, "Endişenizi anlıyorum, o uçan iki F-16 dost uçağıdır, devamlı uçmalarına izin verin" diye kendisini ve Türk halkını güvenceye alıyor.

Siz onun anlamaz gibi durduğuna bakmayın, havada o sırada altı tane F 16 olsun, Erdoğan hangisinin dost, hangisinin darbeci olduğunu bir şıpın bakışta anlar. O gece de iner inmez dolaşan uçakları anlamış.

Bir söylentiye göre de Rus denizaltıları o uçakları kilitlemiş ama, burası biraz karışık, çünkü Erdoğan'ın dost dediği uçağı neden kilitlesin ki? Çünkü Ruslar da önceden biliyorlar darbeyi ve Erdoğan için ellerinden geleni yapıyorlar. Çünkü düşürülen Rus uçağını Ahmet Davutoğlu ile "Ben öldürdüm, hayır ben vurdurdum" diye tartışırken Doğu Perinçek devreye girip de emekli general yeni Maocumsu Kemalist ama Avrasyacı generalleri Moskova'ya gönderip "Bu uçağı onlar değil Fethullah Gülen vurdu" demedi mi, sonra Erdoğan özür dilemedi mi, hatta para da vermedi mi, o zaman dost uçak niye kilitleniyor. Hem Rusya Nato uçağını, Nato Rus uçağını kilitleyebiliyorsa, biz bunları niye alıyoruz.

Lafı çok uzattım biliyorum, çünkü tam da darbe uzmanı kürsümü alacakken son gelen iki haberle yıkıldım. Hem Erdoğan'ı Marmaris'ten getiren uçağın pilotu, hem onu koruyan F-16'ların pilotu Fethullah Gülen ekibinden çıktı.

İşte o zaman karar verdim ki, Erdoğan, kılıcıyla önündeki ve arkadaki düşmanı aynı anda öldürüp, o esnada tek gözüyle Nacar saatine bakıp, diğer gözüyle esası Türk olduğu sevişirken ortaya çıkacak olan Macar yada Avusturya Prensesine göz kırpan ve bir dinazor butunu 20 saniyede yedikten sonra hayvanın yağlarıyla dış mihrak kadınlarına masaj yapan Cüneyt Arkın yada Kartal Tibet'ten daha da beter, efsunlu, hatta efsunlu oğlu efsunlu, filmde herkes ölüyor, sayı hoşuna gitmezse seyircilerden kesiyorlar, bu kadar düşman ama haftaya bir film daha çekiyorlar ya, Erdoğan da bu kadar düşman ama haftaya bir seçim daha....

Kenan Evren de kudretini göstermek için kolunda akrep yürütmüş ve tv kanallarının alayı bize paşanın kolunu görme fırsatı vermişti. Hayvancağız faşizm kapmamak için nasıl kaçıyordu anlatamam.

Yaver terörist, pilot terörist, koruma terörist, korumaya gelen F-16 pilotu da terörist ve bu insan yaşıyor ve hâlâ önüne gelen herkesi terörist ilan ederek oy toplamaya çalışıyor. İki-üç kötü anket sonra terörist suçlamasına damat mı girer, yoksa çocuklardan biri mi bilmiyorum ama kurulması düşünülen parti kurucularından birisi hapse girebilir ve aynı Erdoğan gibi içeriden bir parti doğabilir. Bu kadar düşman, bu kadar terörist, başlıkta da dedim ya, öldürmeyen Allah öldürmüyor, bu efsun dışı bişey.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ahmet Nesin Arşivi