Caner Erkin’e kızmayın…

En yakınımdaki kişi dahi Caner Erkin’in sonucu belli ‘engizisyon mahkemesi’ne çıkarılmasından yana!

Salt Beşiktaş yandaşı değil kendisini renktaşı olduğu takımla özdeşleştiren çok sayıda fanatik söylenir, takımını sırtlayıp sonuca götürecek futbolcunun sıradan ancak hırslı oyununa. Caner Erkin dün gece Beşiktaş’ta tüm becerisini sergilemeye çabalasa da hakeme itirazıyla gözü ‘rahatsız eden’ oyuncu olup çıkıverdi! 1) Caner Erkin iticiydi. 2) Caner öylesine hırslıydı ki gözü hiçbir şeyi görmedi. 3) Beşiktaş’ta haksızlığa karşı koyan tek oyuncu Caner Erkin’di… Sizce hangisi?

En yakınımdaki kişi dahi Caner Erkin’in sonucu belli ‘engizisyon mahkemesi’ne çıkarılmasından yana! Oysa hastalıktan yeni kalkan ‘Dar Paço Apo’ bile Caner Erkin’in kanatlarda iş yapacağından kuşku duymuyordu. Bu nedenle de şaşırttı, sağ kanatta Caner Erkin ile başlayarak. Aslında sürpriz olan sağ kulvarda savunma elemanı Caner Erkin’i tamamen hücuma yönelik oynatması oldu ancak işin ehlinin yapması gereken de buydu. Abdullah Avcı problemi geç de olsa çözdü. Avcı, Fikret Orman’ın Beşiktaş’a giderayak ‘kakaladığı’ futbolcuların takım oyununa sekte vurduğunu sonunda algıladı, her ne kadar içlerinden birisinin hasbelkader attığı gole karşın. Beşiktaş’a yarar sağlayacağı varsayılan elemanlar bırakın bunu becermeyi, takımın oyununu bozmamaları için teknik ekip tarafından özenle sakınılıyorlar ki, doğrusu da bu…

Beşiktaş tek golle rakibi Denizlispor’u yenerek yarıştan kopmadı ancak karşılaşmanın hakemi Özgür Yankaya belleklerde soru işaretini pekiştiren isim olup çıkıverdi, karanlık gecede! Sadece ben mi aynı düzlemde düşünüyorum? Nihat Özdemir TFF başkanlığına getirildiği günden bu yana sahadaki hakemlerin yüzlerinde anlamsız ve de tedirgin bir ifade var gibi geliyor sanki! Hakemlerin yüzlerinde, ‘verilen’ görevleri yerine getirip getirmediklerinin tedirginliği tribünlerin taaa o tarafından dahi rahatça algılanıyor! Sevgili Özgür Yankaya ‘kırmızı’ işte bunun ötesi var mı? ‘Zekeriya Alp’ son derece beyefendi bir insandır, girmez böyle toplara! Peki, sizleri kim yönlendiriyor?

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi