Barış Yarkadaş: Bahadır Erdem yarın CHP'ye katılıyor

Barış Yarkadaş: Bahadır Erdem yarın CHP'ye katılıyor
tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, katıldığı yayında İYİ Parti'den istifa eden GİK üyesi Bahadır Erdem'in yarın CHP'ye katılacağını söyledi. Yarkadaş, "Rozetini Özel takacak" dedi.

Artı Gerçek - İYİ Parti'nin yerel seçimlerde 81 ilden aday çıkarma stratejisini yanlış bulduğunu belirterek 10 Kasım 2023 tarihinde partisinden istifa eden İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Bahadır Erdem, Cumhuriyet Halk Partisi'ne katılacağı yönündeki iddialar üzerine tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'a konuştu. Yarkadaş, Erdem'in yarın CHP'ye katılacağını söyledi.

'ROZETİNİ ÖZEL TAKACAK'

Yarkadaş, konuk olduğu Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programında Erdem'le arasında geçen diyaloğu şöyle aktardı:

"Prof. Dr. Bahadır Erdem’le konuştum. Bahadır Erdem yarın CHP’ye katılıyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in daveti üzerine bugün çok geniş kapsamlı bir görüşme yaptılar. Az önce kendisini aradım. "Erdem'e CHP'ye katılıyor musunuz?" diye sorduğumda gülümsedi, "CHP'de konuşulan her şey 1 dakikada öğreniliyor" dedi. Erdem "Aklın yolu birdir, ben de bundan sonra CHP çatısı altında siyasi mücadeleme de devam edeceğim" dedi. Erdem, Özel'in yapacağı grup toplantısının ardından CHP'ye katılacak, Özel rozetini takacak."

SEÇİMDE İMAMOĞLU'NU DESTEKLEMİŞTİ

İYİ Parti'den istifa eden eski Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, AKP'nin İBB adayının açıklanmasının ardından İBB Başkanı ve CHP'nin 31 Mart Yerel Seçimleri'nde İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na destek paylaşımı yapmıştı.

Erdem, Anayasa ve laiklik tartışmalarına dikkat çekerek "Doğduğum köyü sayın Ekrem İmamoğlu'ndan başkasına emanet etmeyeceğim" demişti. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar