Aile Bakanlığı, Nihat Doğan için harekete geçti

Aile Bakanlığı, Nihat Doğan için harekete geçti
İki kız çocuğunu alıkoymakla suçlanan Nihat Doğan için Aile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti.

11 ve 17 yaşındaki iki kız kardeşi evinde iki saat boyunca alıkoyduğu gerekçesiyle gözaltına alınan ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Nihat Doğan soruşturmasında yeni bir gelişme daha yaşandı.

Sözcü’den Ali Ekber Ertürk’ün haberine göre, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bahse konu çocukların yaşlarının 18’den küçük olması üzerine soruşturmaya dahil olmak için harekete geçti. Bakanlık yetkililerinin aile ile irtibata geçtiği öğrenildi.

İLGİLİ HABER: NİHAT DOĞAN İKİ KIZ ÇOCUĞUNU ALIKOYDUĞU İDDİASIYLA GÖZ ALTINA ALINDI

Nihat Doğan karakoldaki ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılmıştı. Doğan, hafta içi her sabah Ece Erken ve Bircan Bali ile birlikte "Söylemezsem Olmaz" magazin programında yorumculuk yapıyordu. Olaydan sonra Beyaz TV ekranlarında kendisini eleştirenler için 'vatan hainleri ittifakı' demiş, "15 Temmuz'da milletin yanında durduğumuz için Nihat Doğan çok önemli bir simgedir. Yıllarca saldırılmasının en büyük nedenlerinden biri de budur. Nihat Doğan'ı yok ederlerse, diğer direniş hatlarını yok etmek kolaydır" sözleriyle kendisini savunmuştu.

İLGİLİ HABER: 'BENİ YOK EDERLERSE DİĞER DİRENİŞ HATLARINI YOK ETMEK KOLAYDIR'

Tüm bu açıklamarın ardından dün akşam itibariyle Beyaz TV Nihat Doğan'ın işine son vermişti. (HABER MERKEZİ)

İLGİLİ HABER: NİHAT DOĞAN'IN BEYAZ TV'DEKİ 'YORUMCULUĞU' BİTTİ

BUKET AYDIN: DAHA FAZLASINI BİLİYORUZ


Olay sonrası gözaltına alınan Nihat Doğan, iddiayı gündeme getiren Kanal D'yi ve ana haber sunucusu Buket Aydın'ı hedef almıştı. Aydın, dün ana haberi sunarken Doğan'a "Bu olayın çok daha fazlasını aslında biliyoruz ancak aile ve kızlar için size en steril haliyle aktarmaya çalışıyoruz. Bence Nihat Bey de bunu biliyordur" yanıtını verdi.
 

Öne Çıkanlar