Köln'deki cami açılışında Sedat Peker pankartı

Köln'deki cami açılışında Sedat Peker pankartı
DİTİB’in etkinlik için sunduğu güvenlik konseptinin yetersiz kaldığı gerekçesiyle açılışın halka açık kısmı iptal edildi.

Açılışını Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Almanya'nın Köln kentindeki Merkez Camisi'nin çevresinde toplanan kalabalık içinde bir grup organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in pankartını açtı. Pankartta, "Hanau'dan selamlar. Reis Sedat Peker. Bir umuttur yaşamak" yazdığı görüldü.

Almanya’nın Köln şehrinde Diyanet İşleri Türk-İslam Birliği  (DİTİB) tarafından yapılan Köln Merkez Camii’nin açılışı bugün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşecek.

DİTİB’in etkinlik için sunduğu güvenlik konseptinin yetersiz kaldığını gerekçesiyle açılışın halka açık kısmı iptal edildi.

İLGİLİ HABER: KÖLN'DE BİNLERCE KİŞİ ERDOĞAN PROTESTOSU İÇİN TOPLANDI

DİTİB, sosyal medya hesaplarında ve resmi internet sitesinden halka açık kısmın iptal edildiğini ve sınırlı sayıda insanın açılış törenine katılacağını duyurmuştu.

Erdoğan'ı desteklemek için Köln sokaklarında toplananlar arasında organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in hayranları da yer aldı. (DIŞ HABERLER SERVİSİ)
 

Öne Çıkanlar