İstanbul Sanayi Odası'nda seçimi Erdal Bahçıvan kazandı

İstanbul Sanayi Odası'nda seçimi Erdal Bahçıvan kazandı
İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) Meclis Başkanlık Divanı, Yönetim Kurulu ve Başkanı için bugün seçim yapıldı. Erdal Bahçıvan yeniden başkan seçildi.

Artı Gerçek - İstanbul Sanayi Odası (İSO) yeni yönetimini belirlemek üzere sandık başına gitti. İSO Meclis Üyeleri'nin oy kullandığı seçim saat 09.00'da başladı.

Odakule'deki seçimle, yaklaşık 22 bin üyesiyle Türkiye’nin en büyük sanayi odası olan İSO'nun Meclis Başkanlık Divanı, Yönetim Kurulu ve Başkanı belirlendi.

Erdal Bahçıvan 74 oy alarak yeniden başkan seçildi. Adnan Dalgakıran ise 56 oy aldı.

İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Odamızın geleneklerine ve birikimine yakışır şekilde yapacağımız seçimlerin, camiamız için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

İKİ LİSTE YARIŞIYOR

Adayların yönetim kurulu aday listeleri şu isimlerden oluşuyor:

Adnan Dalgakıran: Mehmet Ağrikli, Mehmet Selçuk Sadır, Mustafa Necati Tecdelioğlu, Ömer Karadeniz, Kemal Karabel, Rıdvan Mertöz, Ali Eren, Osman Sait Günteki, Mehmet Metin Akyüz, İlhan Bayrak.

Erdal Bahçıvan: İrfan Özhamaratlı, Kemal Akar, Cemal Keleş, Sultan Tepe, Vehbi Canpolat, Celal Kaya, İnan Altınbaş, Hüseyin Çetin, Faruk Sarı ve Murat Çökmez.

İSO'nun 2026 döneminde görev yapacak Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri 2 Kasım'daki seçimle belirlenmişti. Üç bin 500 civarında sanayicinin sandık başına gittiği seçimlerde, 315 Meslek Komitesi üyesi ve 130 Meclis Üyesi belirlenmişti. (EKONOMİ SERVİSİ)

Öne Çıkanlar