Beren Saat Göbeklitepe hikayesiyle Netflix'te

Beren Saat Göbeklitepe hikayesiyle Netflix'te
Yeni bir dizi projesi için Netflix'le anlaşan Beren Saat’in rol alacağı yapımda Göbeklitepe'nin tarihi üzerine fantastik bir hikayenin işleneceği belirtildi.

Netflix, Türkiye'nin dizi sektörüne Çağatay Ulusoy'un başrolünde oynadığı The Protector: Hakan Muhafız ile iddialı bir giriş yapmıştı. Yine bir Türkiye dizi projesi yapacağını duyuran Netflix, Instagram hesabından yaptığı ''Netflix'in güçlü kadınları arasına hoş geldin Beren Saat'' paylaşımı yaparak ünlü oyuncuyla anlaştığını duyurmuştu.

Milliyet gazetesi Sina Koloğlu'nun bugün yayınlanan yazısına göre Beren Saat'in başrolünü oynayacağı Netflix dizisinin detayları belli olmaya başladı. İlk gelen bilgilere göre dizinin Göbeklitepe'nin tarihsel önemini anlatacak fantastik bir hikayeyi konu alacağı söyleniyor. 

‘Hakan: Muhafız’ı çeken O3 Medya'nın yapacağı dizinin senaryosunu Nuran Evren Şit’in yazacağını belirten Koloğlu projenin özellikle Göbeklitepe'nin tanıtımını etkileyebileceğini ve fantastik dizi severlerin epey ilgisini çekeceğini belirtti.

Dünya tarihinin yeniden şekillenmesine sebep olacak, dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe'nin de tanıtımı olarak düşünüldüğünde güzel bir proje olacağını kestirmek mümkün.

Saat'in başrolde olacağı dizide rol olacak diğer isimler ise henüz açıklanmadı. (YAŞAM HABERLERİ SERVİSİ)

Öne Çıkanlar