CHP Balıkesir İl Yönetimi kazan kaldırdı

CHP Balıkesir İl Yönetimi kazan kaldırdı
CHP'nin Balıkesir'de aday çıkarmayacağı iddiası üzerine İl Başkanı, 'Büyükşehir teslimiyet süreci olacaksa bu görevi noktalarız' dedi.

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, CHP ile İYİ Parti’nin anlaşması sonrasında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayının geri çekileceği iddiasına tepki gösterdi. Serkan Sarı, "Eğer böyle bir teslimiyet süreci olacaksa, yönetim olarak, sizin de desteğinizle bu görevi burada noktalarız" dedi.

CHP İl Başkanı Serkan Sarı, iddianın ardından parti binasında toplanan partililere hitap etti. İHA'nın haberine göre İl Başkanı Sarı, "Görüşmelerimiz sürüyor. Bizim yönetimimizin adına Balıkesir'de verecek bir safımız yok. Biz iddiamızı devam ettirmek istiyoruz. Bu imkan sağlanırsa çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sağlanmaz ise biz yokuz. Ayrıntılar tarafımıza ulaşmadı. Eğer böyle bir büyükşehir teslimiyet süreci olacaksa yönetim olarak, sizin de desteğinizle bu görevi burada noktalarız. Bugün, Balıkesir'de CHP'nin yöneticileri hiçbir zaman boyun eğmedi, diz çökmedi. Hepiniz müsterih olun. Ben bu yolda tek başıma da olsa yürümeye hazırım" diye konuştu. (HABER MERKEZİ) 

Öne Çıkanlar