Emine Bulut'un ailesi: Bu adam ne ceza alırsa alsın af çıktığında hapisten çıkar

Emine Bulut'un ailesi: Bu adam ne ceza alırsa alsın af çıktığında hapisten çıkar
'Hepimiz acısıyla kavrulmuş bir haldeyiz. Bu bir duyarsızlık, sesimizi duyun artık.'

Kırıkkale'de 38 yaşındaki Emine Bulut, eski eşi tarafından 10 yaşındaki kızının önünde öldürüldü. Kadın cinayeti Türkiye'nin gündemine otururken, Emine Bulut'un 4 yıl önce boşandığı eşi tarafından daha önce de rahatsız edildiği öğrenildi.

BBC Türkçe'ye konuşan Emine Bulut'un bir akrabasu "Hepimiz acısıyla kavrulmuş bir haldeyiz" diyerek ailesinin hislerini paylaştı. Bulut'un bir diğer yakını ise "Bu bir duyarsızlık, sesimizi duyun artık" diyerek tepki gösterdi.

'AF ÇIKINCA HAPİSTEN ÇIKAR'

Emine Bulut'un kardeşi DHA'ya verdiği röportajda, "Ben biliyorum, bu adam ne ceza alırsa alsın af çıktığında hapisten çıkar. Çıktığında tekrar aramızda olacak. Böyle karaktersizler ancak ve ancak idamla yargılanmalı, bunların hakkı idam" dedi.

KADIN KATİLİ: BU REZİLLİĞİ TEMİZLEDİM

Dönerci dükkanının çevresindeki esnaf, BBC Türkçe'ye Emine Bulut'un bir kız çocuğu ile dönerci dükkanına geldiğini, saldırganın da kendisini takip ederek içeri girdiğini anlattı. Çevredeki dükkanların birinde çalışan bir esnaf cinayeti "Tartışma esnasında kadın adamı sakinleştirmeye çalışıyor, ancak çok uzamadan adam direk boğazına 1-2 darbe vuruyor, sonrasında da soğukkanlı bir şekilde bir araca binerek ayrılıyor" ifadeleriyle aktardı.
Başka bir kişi, Fedai Varan'ın cinayet mahalinden ayrılırken "Bu rezilliği temizledim" dediğini söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar