İmamoğlu'na destek veren 'demokrat ülkücü' saldırıya uğradı

İmamoğlu'na destek veren 'demokrat ülkücü' saldırıya uğradı
Ekrem İmamoğlu'na destek veren 'Demokrat Ülkücülerden' biri daha saldırıya uğradı.

Eski MHP Avcılar İlçe Başkanı da olan, 12 Eylül döneminde bir süre cezaevinde kalan Zihni Pamukçu'nun saldırıya uğradığı İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Adana Milletvekili İsmail Koncuk tarafından duyuruldu.

Geçtiğimiz günlerde de İYİ Parti’nin kurucularından Metin Bozkurt İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde 8 kişilik bir grubun saldırısına uğramıştı.

HEDEF GÖSTERİLMİŞTİ

Pamukçu'nun adı, MHP MYK Üyesi Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından İmamoğlu’na destek verdikleri gerekçesiyle "Demokrat Ülkücüler adı altında namussuzluğa imza atanların sonu bellidir. Milliyetçi-ülkücü hareketin ismini kullanarak PKK işbirlikçilerine destek arayan bu hainleri unutmayacağız... Ya tam susturacağız ya kan kusturacağız" sözleriyle paylaşılan listede de vardı.

İYİ PARTİLİ KONUK: BİR KAHPELİK DAHA 

Kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda İyi Partili Koncuk, konuyla ilgili "Bir kahpelik daha! İYİ Partili Metin Bozkurt’un ardından İmamoğlu’na desteğini açıklayan Ülkücü Zihni Pamukçu da Ümraniye’de saldırıya uğradı. 12 Eylül döneminde tutuklanan ve uzun yıllar hapishanede tutulan Pamukçu, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Geçmiş olsun" ifadelerini kullandı. 

AKŞENER: ALÇAK SALDIRIYI KINIYORUM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de yaşananlara Twitter'da yaptığı "İYİ Parti Ümraniye teşkilatımızdan arkadaşlarımıza yapılan alçak saldırıyı kınıyorum. Çok şükür iyiler. Kendilerine acil şifalar diliyorum. Her türlü provokasyon ve saldırıya rağmen hepimiz çok dikkatli ve sağduyulu olacağız" paylaşımıyla tepki gösterdi.


 
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar