İnce: Eğer CHP dizayn edilmek isteniyorsa Rahmi Turan oyunu bozmuştur

İnce: Eğer CHP dizayn edilmek isteniyorsa Rahmi Turan oyunu bozmuştur
'Erdoğan'la Saray'da görüşen CHP'li' iddiasına bir tepki de CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'den geldi.

Gazeteci Rahmi Turan'ın, Sözcü gazetesindeki köşesine taşıdığı, "9 Kasım akşamı çok önemli bir siyasetçi sizin 'Saray' bizim 'Külliye' dediğimiz yerde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın huzuruna çıktı. Erdoğan, Türkiye'nin güvenliği için senin CHP Genel Başkanı olman gerekir" iddiasına bir tepki de adı iddiayla anılan CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'den geldi.

'CHP YÖNETİMİ BU İSMİ BULMALI'

CNN Türk'te Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın programı 'Tarafsız Bölge'ye katılan Muharrem İnce, iddialara ilişkin "Eğer CHP dizayn edilmek isteniyorsa Rahmi Turan oyunu bozmuştur. CHP yumuşak bir uslupla bunu geçiştiremez. Bu ismi bulup disipline göndermelidir. Bunu bulmazsa parti içi muhalefeti susturmuş olursunuz" dedi:

'TURAN'IN HERKESİ ZAN ALTINDA BIRAKMAYA HAKKI YOK'

"Rahmi Turan saygın bir gazetecidir. Ben ciddiye alırım kendisini. Yazmışsa önemserim. Bugün herkes bunu konuşuyor. Rahmi Turan'ın bunu açıklaması gerekir. Herkesi zan altında bırakmaya hakkı yoktur. Eğer CHP dizayn edilmek isteniyorsa Rahmi Turan oyunu bozmuştur. CHP yumuşak bir uslupla bunu geçiştiremez. Bu ismi bulup disipline göndermelidir. Bunu bulmazsa parti içi muhalefeti susturmuş olursunuz. Eğer bu senaryo yanlışsa bundan kim çıkar elde eder ona bakmak lazım. CHP yönetimi bu ismi bulmalıdır. Mecburdur bu ismi bulmaya" ifadeleri kullandı.

(HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar