İşçiler kaza yaptı, yönetim gazetecilere saldırdı

İşçiler kaza yaptı, yönetim gazetecilere saldırdı
14 işçinin yaralandığı kazada can pazarı yaşanırken, fabrika yönetimi iş kazasını haberleştirmek için çalışan gazetecilere saldırdı.

Bursa’nın Osmangazi ilçesindeki Korupark Kavşağı’nda Magneti Marelli MAKO Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye işçi taşıyan Emrah Şen’in kullandığı servis minibüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Kaldırıma çıkan araç, karayolu tabela direğine çarparak durabildi.
Kazada servis aracında bulunan 14 işçi yaralandı. Karayolundaki diğer sürücülerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Kaza yerine gelen 112 Acil Servis görevlilerinin müdahalesinin ardından yaralılar, çevredeki hastanelere götürüldü. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

FABRİKA YETKİLİLERİ  İŞ KAZASINI HABERLEŞTİREN GAZETECİLERE SALDIRDI

Bu arada kaza yerine giden DHA muhabirleri çekim yaptığı sırada firma yetkilileri tarafından tepki gösterildi. Saldırganlar polis ekipleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Kaza nedeniyle karayolunda trafik akışı tek şeritten kontrollü bir şekilde sağlandı. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

Öne Çıkanlar