Rıdvan Dilmen'den Ali Koç'a: Hepsini gönderin

Rıdvan Dilmen'den Ali Koç'a: Hepsini gönderin
Fenerbahçe Trabzonspor'a 2-1 yenilmişti.

Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Rıdvan Dilmen, Trabzonspor deplasmanından 2-1'lik yenilgiyle dönen Fenerbahçe'de Sportif Direktör Damien Comolli ve teknik direktör Erwin Koeman'ı sert sözlerle eleştirdi.

NTV'deki Yüzde Yüz futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Başkan Ali Koç'a çağrıda bulunarak, "Fenerbahçe, tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşıyor, bunun da sorumlusu Ali Koç ve yönetimidir. Sayın Ali Koç görevden birini aldın, bir tanesini daha al. Yazık olur Fenerbahçe'ye. Facia bir görüntü var. Comolli denen arkadaşı bir an önce göndermeniz gerekiyor. Tek tek kazımayacaksın, hooop hepsini göndereceksin" dedi.

Rıdvan Dilmen'in öne çıkan yorumları şöyle:

"Fenerbahçe, tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşıyor, bunun da sorumlusu Ali Koç ve yönetimidir.

Sayın Ali Koç görevden birini aldın, bir tanesini daha al. Yazık olur Fenerbahçe'ye. Facia bir görüntü var.

Comolli denen arkadaşı bir an önce göndermeniz gerekiyor. Tek tek kazımayacaksın, hooop hepsini göndereceksin.

İLGİLİ HABER: TRABZONSPOR FENERBAHÇE'Yİ 2-1 MAĞLUP ETTİ

Ali Koç gerçekten Fenerbahçe’ye yazık ediyorsun. Bu hoca ile olmaz. Taraftar kan ağlıyor. Ersun Yanal adı gündeme gelmeli.

Fenerbahçe sevgisi, Fenerbahçe amblemi yenilenmez. Yenilenen Fenerbahçe buysa, ben bu Fenerbahçe'yi istemiyorum.

Trabzonspor tarihi farkı kaçırdı 8-1 bitecek bir maçtı. Trabzonspor bugün çok şansızdı.

"Şu an alttan 4. olan Fenerbahçe, deplasmanda sadece 1 maç kazanabilen Fenerbahçe, böyle hezimete uğrayacak bir takım değil. Bundan emin olun. Adam akıllı bir teknik direktör getirin, bu takım oynar. Şampiyon tabii ki olamaz ama iyi oynar."

"Fenerbahçe, bu teknik direktörle Akhisarspor'dan zor puan alır. Fenerbahçe, Akhisar'ı ye-ne-mez! Bu antrenörle giderseniz yenemez. Bu teknik direktör, futbol oyununu bilmiyor. Onun bildiği oyun başka bir oyun." (DIŞ HABERLER SERVİSİ)

Öne Çıkanlar