Yavaş: Seçmenin iradesinin gasp edilmesine asla izin vermeyeceğiz

Yavaş: Seçmenin iradesinin gasp edilmesine asla izin vermeyeceğiz
Mansur Yavaş, 'Bir yandan bir suç makinesinden medet uman rakiplerin çirkin oyunlarına göğüs germeye çalışırken diğer yandan sandıklara sahip çıkmanın mücadelesini veriyoruz' dedi.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul'da miting düzenlediği saatlerde, Millet İttifakı'da Ankara'da seçim güvenliği toplantısı düzenlendi.

Millet İttifakı'nın desteklediği CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'ın da katıldığı seçim güvenliği toplantısına, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, çok sayıda CHP milletvekili ile sandık görevlileri katıldı.

'PROVOKASYONLARA KARŞI TEDBİRLİ OLMAK SEÇİMLERİN OMUZUMUZA YÜKLEDİĞİ BİR SORUMLULUK'

Kürsüye gelen Mansur Yavaş, "Bir yandan bir suç makinesinden medet uman rakiplerin çirkin oyunlarına göğüs germeye çalışırken, diğer yandan sandıklara sahip çıkmanın mücadelesini veriyoruz" sözleriyle seçim günü sandıklara sahip çıkacaklarını vurguladı.

Seçimlere haksız rekabet ortamında gidildiğini ve kendisine de iftira atıldığını belirten Yavaş, seçmenin iradesinin gasp edilmesine izi vermeyeceklerini söyledi:

"Hak yerini bulacak ve Ankara kazanacaksa, bu sonuç, hiç şüphe yok ki asil, cesur ve kararlı duruşun eseri olacaktır. Sizler hiç tartışmasız bir tarih yazıyorsunuz ve bu tarih sonraki nesillerin hakkını daha çok teslim ettiği muhteşem bir tarih olacaktır. Seçmen iradesinin gasbedilmesine asla izin verilmeyecektir."

Sandık görevlilerinden yaşanabilecek olumsuzlukları cep telefonu kameralarıyla kayıt etmelerini isteyen Mansur Yavaş, provokasyonlara karşı tedbirli olmanın, bu seçimin omuzlarına yüklediği sorumluluklardan biri olduğunu söyledi. (DHA)

Öne Çıkanlar