Mustafa Varank ve Bilal Erdoğan'ın mesajlaşmasında 'ıstakoz' detayı

AKP'li Bursalı'nın 'ıstakoz' paylaşımının yankıları devam ediyor. AKP'li Varank ve Bilal Erdoğan arasında ki mesajlaşmalar kameralara yansıdı.

Artı Gerçek - AKP'li Şebnem Bursalı’nın Monaco’da yediği ıstakozun tartışması devam ederken eski bakan AKP'li Mustafa Varan ile Bilal Erdoğan'ın mesajlaşması kameralara yakalandı.

NOW Ana Haber'de yayınlanan habere göre; Varank, Bursalı'nın toplantıya katılmasına dair bir paylaşımı Erdoğan'a gönderdi. Erdoğan'ın "...çıkardılar ama" mesajına Varank, ıstakoz emojisiyle yanıt verdi.

NE OLMUŞTU?

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco Yat Kulübü'nden paylaştığı ıstakozlu fotoğrafa tepkiler yükselmiş, AKP içinde de sert bir dille eleştirilmişti.

AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci, "Milletimiz geçim sıkıntısındayken, millet çareler ararken, devletimiz dişini tırnağına takmış ekonomiyi düzeltmeye çalışırken, siz gidip Monaco’da ıstakoz yiyemezsiniz, hadi yediniz bunu paylaşamazsınız! O ki paylaştınız, o zaman bu partiden istifa edeceksiniz" demişti.

AKP Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, "Hem halktan sokaktan kopuk hem de yediğini gezdiğini paylaşacak kadar görgüsüz…" ifadelerini kullanmıştı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar