Sabah yazarı fiyatları yazdı: 'Şoke edecek kadar yüksek'

Sabah yazarı fiyatları yazdı: 'Şoke edecek kadar yüksek'
Sabah yazarı Ömer Karahan tatil beldelerindeki fiyatlar için "Gerçekten de hepimizi şoke edecek kadar yüksekti" dedi. Bodrum'da kişi başı kahvaltıya 2 bin 500 lira alındığını yazdı.

Artı Gerçek - Dar ve orta gelirli için bir haftalığına da olsa tatil beldesine gitmek artık hayal olurken, aşırı yüksek fiyatlar dikkat çekiyor.

Sabah yazarı Ömer Karahan da, Bodrum, Çeşme ve Cunda Adası'ndaki yeme-içme fiyatlarını aktararak, fiyatlardan şikayetçi oldu.

SERPME KAHVALTININ FATURASI 14 BİN LİRA

Karahan, durumu şöyle özetledi: "Bodrum Bitez'de çok da şaşaalı olmayan bir yerde altı kişi kahvaltı ediyor. Serpme kahvaltı geliyor ancak sonrasında gelen hesap ile kahvaltının tüm gündemi değiştiriyor. Kahvaltı için gelen hesap 14 bin lira... Yani kişi başı 2 bin 500 lira...

Bodrum'un merkezinde çay 90 lira, kaşarlı tost ve portakal suyu ikilisiyse 850 lira, yeşil salata 600 lira...

TAVUK-PİLAV 400 LİRA

Ayvalık Cunda'dayız... Çok da özel olmayan, milli fast-food'umuz tavuk-pilavcıya gittiniz... Elde tabakta tavuk pilav yerseniz 250 lira, oturup sandalyede yerseniz 400 lira ödemek durumundasınız.

BİR TABAK MAKARNA 800 LİRA

Bir diğer olmazsa olmaz rota Çeşme... Birçok ürün pahalılık ile öne çıkıyor ama çılgınlığı anlatmak için en düz ve başlangıç bir ürünü size söylemek istiyorum. Erişte türü makarna, oldukça basit bir tabak 880 lira... Kapadokya'da da balon fiyatı 300 Euro yani 10 bin 500 lira..."

Öne Çıkanlar