Gözaltına alınan Fatih Tezcan hangi Kemal'e hakaret etti?

Gözaltına alınan Fatih Tezcan hangi Kemal'e hakaret etti?
Mustafa Kemal'e yönelik hakaretleriyle gündeme gelen Fatih Tezcan, bu kez Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaretten gözaltına alındı.

AKP’ye verdiği destekle ve saldırgan üsluba sahip yazılarıyla gündeme gelen gazeteci Fatih Tezcan gözaltına alındı.

Gözaltına alınma nedeni hakkında bilgi edinelemezken, gözaltı haberini Twitter hesabından duyuran Star gazetesi yazarı Yakup Köse, ilk mesajında, "Şimdi öğrendim Fatih Tezcan’ı Mustafa Kemal’e hakaretten göz altına almışlar" dedi.

'KEMALLERİ KARIŞTIRMIŞIM'

Kısa sürede Kemal'leri karıştırdığını anlayan Yakup Köse, ikinci mesajında hatasını düzelterek, "Fatih Tezcan, Mustafa Kemal’e değil Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdiği için gözaltındaymış. Kemal’leri karıştırmışım! Kendisinin mesajı: 'Ülke de diktatörlük var" diyenin ağzına kürekle girerim.'

'KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA HAKARETTEN GÖZALTINA ALINMAK KOYUYOR'

Gözaltına alınan Fatih Tezcan, Yakup Köse'nin tweet'ine yanıt olarak paylaştığı mesajda, "Kemalizm’i eleştiriden ifadeye alışkınım da Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiriden dava edilip gözaltına alınmak koyuyor kardeşim. Kemalizm hadi 100 senelik işgal ideolojisi tamam da Atatürk’ün Partisi’ne Porno kasetler sayesinde Genel Başkan olmayı kabul eden tipten ne olur yahu" ifadeleri kullandı.


(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar