Kurtulmuş: İmamoğlu, 'basitlik' dediğini ispat etsin, ben özür dilemeye hazırım

Kurtulmuş: İmamoğlu, 'basitlik' dediğini ispat etsin, ben özür dilemeye hazırım
NumanKurtulmuş, İmamoğlu'nun yaşadığı VIP kriziyle ilgili 'Eğer, 'İtlik yapmıştır' diyorsan, kalk milletten özür dile. Bu kadar zor mu? İnşallah bunun cevabını, mahkeme önünde verecek' dedi.

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CHP'nin İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun Ordu Havalimanı'nda yaşadığı VIP krizi hakkında yaptığı konuşmada, "Afedersiniz eğer, 'İtlik yapmıştır' diyorsan, kalk milletten özür dile. Bu kadar mı zor? İnşallah bunun cevabını, mahkeme önünde verecek. 'Basitlik yapmıştır' dediğini ispat etsin, ben AK Parti adına özür dilemeye hazırım" dedi.

Numan Kurtulmuş, Beylikdüzü Seçim Final Programı'nda konuştu. "Milletin sözünün üstüne söz söylemediklerini" savunan ülkede "milletin sözünün geçmesini istediklerini" belirten Kurtulmuş, şöyle konuştu: 

'İstanbul'da iki adayı kıyaslar mısınız?' derseniz, Binali Bey'e hakaret olur. Adam ıslak sabun gibi tutuyorsun, elinden kayıyor. Beylikdüzü'nde başka bir yerde konuşurken bir arkadaş, 'Dikili bir taşı yok.' dedi. Ben de 'Dikili bir taşı var.' dedim. Adama, 'Güleceksin, kucaklayacaksın, sempatik görüneceksin, ne söylerlerse kızmayacaksın.' demişler. İyi gidiyordu ama Ordu Havalimanı'nda ufacık bir mesele ile karşılaşınca sırları döküldü, yüzündeki maskesi düştü. Afedersiniz eğer, 'İtlik yapmıştır.' diyorsan, kalk milletten özür dile. Bu kadar mı zor? İnşallah bunun cevabını, mahkeme önünde verecek. 'Basitlik yapmıştır.' dediğini ispat etsin, ben AK Parti adına özür dilemeye hazırım. İstanbul dünyanın en büyük şehri olma yolunda yarın start verecek ve Binali Yıldırım'ı bir büyük uzun koşucu olarak yola çıkarmış olacak." (HABER MERKEZİ) 

Öne Çıkanlar