MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy istifa etti

MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy istifa etti
Mustafa Aksoy, Bahçeli'nin 'takdiri' ile istifa etmeye karar verdiğini açıkladı.

MHP'de Karaman İl Başkanı Oktay Yılmaz'ın görevden alınması ve Edirne İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu'nun istifasının ardından Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy da istifa ettiğini açıkladı. 

MHP Antalya İl Başkanlığı görevine 29 Mayıs 2016’da atanan Mustafa Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada il başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. 

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin "takdiri" ile istifa ettiğini belirten Mustafa Aksoy'un ilgili açıklaması şöyle: 

"Değerli Antalyalı hemşehrilerim, yol yürümekten her zaman onur ve gurur duyduğum dava arkadaşlarım; Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyin takdirleriyle yürütmekte olduğum Antalya İl Başkanlığı görevimi bugün itibariyle gördüğüm lüzum üzerine ve sağlık sebeplerimden dolayı bırakıyorum.Herkesin bilmesini isterim ki ömrümü adadığım Türk milliyetçiliği ve Türk İslam Ülküsü davama hizmet etme kararlılığım bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da devam edecektir. Şahsıma güvenerek il başkanlığı gibi kutsal ve şerefli bir görevi bizlere emanet eden Türk dünyasının ve Milliyetçi Ülkücü Hareketin Bilge Lideri Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli Bey’e sonsuz teşekkürlerimi sunar; ömrüm vefa ettiği sürece son nefesime kadar almış olduğu her kararı sorgulamaksızın emrinde olduğumu dost düşman herkesin bilmesini isterim."  (HABER MERKEZİ) 

Öne Çıkanlar