Öğrenci yurdunda internet ve elektrik kesintisi protestosu

Öğrenci yurdunda internet ve elektrik kesintisi protestosu
Başakşehir Kanuni Sultan Süleyman Erkek Öğrenci Yurdu'nda aylardır süren internet kesintisine bir de elektrik kesintisi eklenince öğrenciler isyan etti.

İstanbul'daki Başakşehir Kanuni Sultan Süleyman KYK Erkek Öğrenci yurdunda öğrenciler yurt sorunlarına karşı ses çıkarma eylemi yaptı.

Emek Partisi'nin gençlik örgütlenmesi Emek Gençliği'nin sosyal medya hesabından paylaşılan bilgiye göre, aylardır internetin olmadığı öğrenci yurdunda saat 21.00'da tüm öğrenciler vizelerine çalışırken elektriklerin gitmesi öğrencilerin sabrını taşıran son damla oldu.

Daha önce de ulaşım sorunu gibi bir çok sorundan şikayet eden öğrenciler, yurdun bahçesine inip ses çıkarma eylemi yaptı.

 

 

öğrenci yurduna gelen polislerin bir an önce eylemin bitirilmesi gerektiğini, haklarını bu şekilde alamayacaklarını, dilekçe yazmaları gerektiğini söylediklerini aktaran öğrenciler polislere, yaklaşık 800 dilekçe yazdıklarını ancak yönetim tarafından ciddiye dahi alınmadıklarını söyleyip protestoya devam ettiler. (HABER MERKEZİ)

 

Öne Çıkanlar