Erdoğan'la kriz yaşadığı iddia edilmişti... Mehmet Şimşek: Dedikodulara itibar etmeyin

Erdoğan'la kriz yaşadığı iddia edilmişti... Mehmet Şimşek: Dedikodulara itibar etmeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la aralarında kriz yaşandığı iddia edilen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten açıklama geldi. 'Gündemimiz yoğun' diyen Şimşek, "Dedikodulara itibat etmeyin" ifadelerini kullandı.

Artı Gerçek - 31 Mart yerel seçimlerinde 22 yıl sonra ilk kez ikinci parti olan AKP'de seçim sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabinede değişiklik yapacağı iddia edilirken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'le de kriz yaşadığı öne sürüldü.

İddialara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Şimşek, "Bir süredir yalan haberlerle kasıtlı bir şekilde gündem oluşturulmaya çalışılıyor. Bizim derdimiz memlekete hizmet, gündemimiz yoğun. Bu zor coğrafyada ülkemizin sorunlarını çözmek, potansiyelini ve performansını artırmak için yapacak çok işimiz var. Enflasyonu düşürmek, cari açığı azaltmak, bütçe disiplini tesis etmek ve yapısal sorunları çözmek konusunda kararlıyız" dedi.

'DEDİKODULARA İTİBAR ETMEYİN'

Şimşek, şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanımızın başından beri tam destek verdiği programımızı daha da güçlendireceğiz. Programımız hedeflerine ulaştığında, vatandaşlarımızın refahı da kalıcı olarak artacaktır. Vatandaşlarımızdan istirhamım; üretilen dedikodulara itibar etmeyiniz ve politikalarımız ile ilgili bizden duymadığınız hiçbir haber veya söylentiye lütfen inanmayınız." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar