2018'de işçilerin durumu ARTI TV'de

2018'de işçilerin durumu ARTI TV'de
Mustafa Sönmez Ekonomi Politk'te DİSK genel sekreteri Arzu Çerkezoğlu ile akademisyen Doç.Dr. Aziz Çelik'i konuk ediyor. Sönmez konuklarıyla taşeronlaşmayı ve işsizliği konuşuyor.

ARTI GERÇEK- Bugün ekranlara ilk olarak neşeli ve dinamik program 'Bil Bakalım' geliyor. Ardından Mustafa Sönmez 'Ekonomi Politik' programında DİSK genel sekreteri Arzu Çerkezoğlu ve akademisyen Doç.Dr. Aziz Çelik ile taşeronlaşmayı konuşuyor. 'Dünyanın Öteki Yüzü'nde Hakan Aksay konuklarıyla Suriye'deki Rusya-Türkiye ortaklığını irdeliyor. Son olarak 'Tarihin Peşinde' programını izliyoruz.

BİL BAKALIM

Çağıl Övençoğlu'nun hazırlayıp sunduğu ekranların neşeli programı Bil Bakalım yeni bölümünde sorularını İstanbul'un Maltepe ilçesinin sakinlerine yöneltiyor. Saat 17.00'de.

EKONOMİ POLİTİK

Mustafa Sönmez'in hazırlayıp sunduğu programda DİSK genel sekreteri Arzu Çerkezoğlu ile akademisyen Doç.Dr. Aziz Çelik taşeronlaştırma, işsizlik ve düşük ücret kıskacındaki işçilerin 2018'deki durumunu anlatıyor. Saat 18.00'de.

DÜNYANIN ÖTEKİ YÜZÜ

Hakan Aksay'ın hazırlayıp sunduğu programın yeni bölümünde Ortadoğu uzmanı Karel Valansi ile İsrail'in Rusya, Türkiye ve İran'la ilişkileri Moskova'dan Çağdaş Türkiye Araştırmaları Merkezi Başkanı Amur Gaciyev ile Suriye'deki Türkiye-Rusya işbirliği ele alınıyor. Saat 20.00'de.

TARİHİN PEŞİNDE

Erdoğan Aydın ile Ayşe Hür'ün hazırlayıp sunduğu programda sosyolog Hasan Ateş, Şeyh Bedrettin'i irdeliyor. Bedrettin ve yoldaşlarının ayaklanması nasıl gelişti? Bedrettin döneminde Osmanlı düzeni nasıldı? Osmanlı düzenine karşı Bedrettin hangi değerleri temsil ediyordu? Saat 21.00'de.

Öne Çıkanlar