Balıkesir ve Mersin'de 2 işçi yaşamını yitirdi

Balıkesir ve Mersin'de 2 işçi yaşamını yitirdi
Balıkesir'de mermer ocağında kopan telle göğsü kesilen Hikmet Şahin ve Mersin'de asansör kabiniyle duvar arasında sıkışan Nuri Serbest isimli işçiler yaşamlarını yitirdi.

Balıkesir'in Marmara İlçesinde bir mermer ocağında çalışan 32 yaşındali Hikmet Şahin, başka bir mermer ocağında çalışan arkadaşını ziyarete gitti. Şahin arkadaşı ile sohbet ettiği sırada bir mermer telinin kopması sonucu, tel şiddetli şekilde Hikmet Şahin'in göğsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle vücudunda derin kesik oluşan Şahin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Marmara Merkez Hastanesi'ne kaldırdı. Şahin burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Evli ve 2 çocuk babası olan Hikmet Şahin'in ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Mersin'in Anamur ilçesinde ise apartmanın asansör bakımını yapan 28 yaşındaki Nuri Serbest isimli işçi bir anda kabinin hareket etmesiyle asansör kabini ile duvar arasında sıkıştı. Olayı fark eden apartman sakinleri tarafından çağırılan 112 sağlık ekİpleri  Nuri Serbest'in hayatını kaybettiğini belirledi. Serbest'in cenazesi morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar