Ensar Vakfı'ndan Soylu'ya destek: Her zamankinden daha fazla arkasındayız

Ensar Vakfı'ndan Soylu'ya destek: Her zamankinden daha fazla arkasındayız
Düşmanlaştırıcı açıklamaları nedeniyle istifası istenen Süleyman Soylu'ya destek çocuk istismarları ile gündeme geldiği için Danıştayın okullara sokmadığı Ensar Vakfı'ından geldi.

Düşmanlaştırıcı, ayrıştırıcı ve hedef gösteren açıklamaları nedeniyle CHP tarafından istifası istenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya, çocuk istismarları ile gündeme geldiği için Danıştayın okullara sokmadığı Ensar Vakfı'ından destek geldi.

'KILIÇDAROĞLU'NA YAPILAN DOĞAL TEPKİ'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, Ankara Çubuk'taki asker cenazesindeki linç girişimine rağmen düşmanlaştırıcı açıklamalarına devam eden Süleyman Soylu'ya destek mesajı veren Ensar Vakfı Trabzon Şube Başkanı Ömer Topaloğlu, linç girişimini 'doğal tepki' olarak nitelendirdi:

"Sayın Bakanımız Süleyman Soylu aleyhine bir algı oluşturulması, hem çirkin bir yakıştırma hem de anlamsız bir tutumdur. Sayın Bakan Süleyman Soylu'nun, bu ülke için verdiği ölümcül mücadelenin bir aşamasında CHP mensupları için sarf ettiği sözlerinin, bugünkü saldırının dayanağı olarak gösterilmesi ve Sayın Bakanımızın istifasının istenilmesi kabul edilemez bir durumdur. Vatandaşın cenaze anındaki doğal tepkisini siyasi kazanıma dönüştürme gayretleri geçmişte olduğu gibi yine sonuçsuz kalacaktır" ifadelerini kullandı.

'TÜM TÜRKİYE'YE İLAN EDİYORUZ, HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA ARKASINDAYIZ'

Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bir dönemde, Bakan Süleyman Soylu'nun istifasını istemenin yanlışların en büyüğü olduğunu söyleyen ENSAR Vakfı Trabzon Şube Başkanı, "Trabzon'daki sivil toplum kuruluşları ve dernekler olarak, Sayın Bakanımız Süleyman Soylu'nun her zamankinden daha fazla arkasında olduğumuzun bilinmesini istiyor ve bunu tüm Türkiye'ye ilan ediyoruz." dedi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar