Erdoğan, Diyarbakır'da 'Şöhretler Karması' ile oynayacak

Erdoğan, Diyarbakır'da 'Şöhretler Karması' ile oynayacak
Gençlik Festivali kapsamında Diyarbakır'da 4 gün boyunca çeşitli sanatçıların katılımıyla konserler de düzenlenecek.

Bakanlıkların yanı sıra Diyarbakır Valiliği, Kayyum ile yönetilen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve başkanlığını Erdoğan’ın oğlunun yaptığı Okçular Vakfı’nın desteğiyle, Ziraat Bankası sponsorluğunda 18-21 Ekim tarihleri arasında Diyarbakır’da yapılacak Gençlik Festivali’ne, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı açıklandı.

Erdoğan’ın festival programı kapsamında, eski tanınmış futbolcuların biraraya gelerek oluşturduğu ‘Şöhretler Karması’ ile birlikte kent stadında bir futbol maçına çıkması da bekleniyor.

Gençlik Festivali süresince Selçuk Balcı, Buray, Derya Uluğ ve Grup Gripin konser verecek. Yetenek atölyelerinin de gençlere açılacağı festivalde, iş dünyasının profesyonelleri ile gençlerin katılımıyla tanışma ve iş görüşmeleri toplantıları yapılacak.

Diyarbakır’da 4 gün sürecek festivale ilişkin, Festival Komitesi Başkanı Ahmet Büyükgümüş yazılı bir açıklama yayınladı. Gençlik festivallerinin ilkinin İstanbul’da gerçekleştirildiğini belirten Gümüştekin, "Asıl hedefimiz ençlere doğru kanallarla eğlenecekleri bir ortam hazırlamak, istihdam sağlamak, sosyal sorumluluk bilincini artırarak gençlik meselelerine yurt çapında dikkat çekmektir" dedi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar