Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa maçlarını yayınlayacak kanal belli oldu

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa maçlarını yayınlayacak kanal belli oldu
Fenerbahçe, Beşiktaş ve Akhisarspor'un maçlarını beIN Sports ekrana getirecek.

UEFA Avrupa Ligi ikinci haftasında oynanacak Fenerbahçe - Spartak Trnava ve Malmö - Beşiktaş maçları beIN Sports'ta yayınlanacak.

Çaykur Rizespor'a 3-0 yenilen ve Süper Lig'de 14. sıraya kadar gerileyen Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda ikinci maçında Spartak Trnava ile karşılaşacak. İlk maçta Dinamo Zagreb'e 4-1 yenilen Fenerbahçe ikinci maçta 3 puanla tanışmanın hesaplarını yapıyor. Slovakya ekibi ise grubun ilk maçında Anderlecht'i sahasında 1-0 mağlup etmişti.

Ülker Stadı'nda oynanacak ve bu akşam saat 19:55'de başlayacak mücadele beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak. 

UEFA Avrupa Ligi I Grubu ikinci maçında İsveç'in Malmö ekibine konuk olacak Beşiktaş, ilk karşılaşmasında Sarpsborg’u 3-1 yenmişti. Bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmak isteyen siyah beyazlılar bu akşam Malmö ekibine konuk olacak.

İsveç'in Swedbank Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı beIN Sports 1 ekrana getirecek. Karşılaşma 22:00'de başlayacak.

Gruptaki ilk maçında Akhisar'da konuk ettiği Rus ekibi Krasnodar'a 1-0 mağlup olan Akhisarspor, deplasmanda Standard Liege ile karşılaşacak.

Belçika'nın Liege kentindeki Maurice Dufrasne Stadı'nda TSİ 22.00'de başlayacak Standard Liege-Akhisarspor karşılaşmasında Avusturya'dan Manuel Schuettengruber düdük çalacak. Mücadele beIN Sports HD2'den yayınlanacak. (SPOR SERVİSİ)
 

Öne Çıkanlar