Füsun Demirel, yeni oyununu Artı TV'de anlatacak

Füsun Demirel, yeni oyununu Artı TV'de anlatacak
Usta oyuncu Füsun Demirel, yeni oyununu anlatmak üzere Kültür Servisi’ne konuk oluyor.

GEÇİM DERDİ

Çağıl Övençoğlu, Geçim Derdi programında bu hafta, Mecidiyeköy'deki koşuşturmanın ortasında küçük bir dükkanı olan Havva hanımla kırtasiyecilikten yemek sektörüne geçiş hikayesini konuşuyor. Nezir Yıldırım ise yıllarca gıda sektöründe çalışmış, pek çok ekonomik zorlukla karşılaşmış, şimdi ise ekonomik krizin ortasında dükkan açmanın zorluğu ile mücadele ediyor. Daha 17 yaşında iş bulmak için İstanbul'a gelen terzi Mehmet Altuğ ise ekonomik krizde ayakta kalabilmek için işlerini yarı fiyatına yapıyor. Farklı konuklar ve farklı hikayelerle Geçim Derdi yeni bölümüyle bugün (Cumartesi) 11.00’de Artı TV'de.

GEZEN BİLİR 

Gezen Bilir bu hafta sizleri Balıkesir'in rengârenk köşesi Ayvalık'a doğru keyifli bir yolculuğa çıkarıyor. Sarımsak taşı binalarından göz alabildiğine uzanan zeytinliklerine, eşsiz gün batımı manzarasıyla masmavi denizine Ayvalık'ın tüm güzelliklerini Artı TV izleyicisi ile buluşturuyor. Huzuru, mavisi ve yeşiliyle Ayvalık bu hafta Gezen Bilir'de.

Nurseli Gözüaçık’ın hazırlayıp sunduğu Gezen Bilir bugün (Cumartesi) 14.00’te ekrana geliyor. 

İNSAN HAKLARI AJANDASI

Yerel seçimler için geri sayım başladı. İnsan Hakları Ajandası bu hafta sandık güvenliğini masaya yatırıyor. Siyasi partiler sandık güvenliği için hangi hazırlıkları yaptı, seçmenler sandıklara ne kadar sahip çıkıyor? CHP İstanbul Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Server Gökmen ile HDP İstanbul İl Seçim İşleri Sorumlusu Eş Başkan Yardımcısı Cengiz Uzuner, İnsan Hakları Ajandası’nda yanıtlıyor.

Veysel Ok’un hazırlayıp sunduğu İnsan Hakları Ajandası bugün (Cumartesi) 18.00’de Artı TV ekranlarında. 

HABER PEŞİNDE

Haber Peşinde programında gündem yine yoğun. IŞİD gerçekten bitti mi yoksa yeniden mi ortaya çıkıyor? Yargılanan avukatlar hakkındaki suçlamalar neler? Bölge illerinde zrhlı araçların ezdiği çocukların sayısı gün geçtikçe artıyor. 
Erk Acarer’in hazırlayıp sunduğu Haber Peşinde programının bu haftaki konuğu Artı Gerçek yazarı ve Artı TV programcısı Ayşe Yıldırım gelişmeleri değerlendiriyor. 

Haber Peşinde bugün (Cumartesi) 20.00’de Artı TV

KÜLTÜR SERVİSİ

Usta oyuncu Füsun Demirel, yeni oyununu anlatmak üzere Kültür Servisi’ne konuk oluyor. Cihat Burak’ın daha önce görülmemiş desenlerinden, İstanbul Film Festivali’nde öne çıkan yapımlara Türkiye ve dünyadan haberlerle haftanın kültür-sanat gündemi Kültür Servisi’nde.

Aslı Uluşahin’in hazırlayıp sunduğu Kültür Servisi bugün (Cumartesi) 21.00’de Artı TV’de. 

MEVZU CİDDİ

Ayşe Çavdar’ın sunduğu Mevzu Ciddi programında bu hafta Klinik Psikolog Olga Hünler ile ‘tartışma adabı’nı konuşuyor. 

Tartışmanın ‘horoz dövüşü’nden farkı nedir? Birbirine bağıran insanlar neden rating alır? Siyasi tartışmalarda adap, üslup ve tutarlılık gerekli midir?

Ayşe Çavdar'ın sunduğu Mevzu Ciddi bugün (Cumartesi) 22.00’de Artı TV’de. 

Artı TV, Hotbird 13° Doğu uydusu üzerinden, 11054 H (Yatay), 27500 frekanslarıyla veya www.artitv.tv internet adresi üzerinden izlenebilir.

Öne Çıkanlar