İmamoğlu, semt pazarında: Fotoğraf çekilebilir miyiz başkanım

İmamoğlu, semt pazarında: Fotoğraf çekilebilir miyiz başkanım
'Neden size haksızlık yapılıyor, versinler mazbatayı.'

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen CHP'li Ekrem İmamoğlu, Esenler ilçesinin Kazam Karabekir Mahallesi'nde bulunnan semt pazarını ziyaret etti.İmamoğlu'nun pazar geldiği sırada çok sayıda kişinin fotoğraf çektirmek istemesi de dikkat çekti.

İmamoğlu'nu geleceğini duyan çok sayıda mahalleli pazara adeta pazara akın etti. İmamoğlu, kalabalıktan uzun süre ilerleyemedi. Mahalleli "İmamoğlu'na mazbatayı ver" sloganları attı.

İmamoğlu'nun pazarda sohbet ettiği bir kadın, "Neden size haksızlık yapılıyor, versinler mazbatayı" dedi. Bu sırada pazarda bulunanlar "Ekrem Başkan" sloganları attı.

Ekrem İmamoğlu, pazardakilere bugün açıklanan işsizlik rakamlarını değerlendirdi. İmamoğlu, "Çok üzülüyoruz. Bugün işsizlik verileri açıklandı. 1 senede 1 milyon 260 bin kişi eklendi. Bunları konuşalım ya." dedi.

İmamoğlu, mavi kartların çok pahalı olduğunu söyleyen bir yurttaşa vaatlerini hatırlatarak, "Bizim iyileştirme paketlerimiz var. Birinci aktarmayı ücretsiz hale getireceğiz. İstanbul'da ulaşım bir hizmet" diye yanıt verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar