Kanye ve Trump'tan basına açık 'ego şov'

Kanye ve Trump'tan basına açık 'ego şov'
Trump tarafından Beyaz Saray'a davet edilen Kanye West 10 dakika konuştu.

ABD'li rap şarkıcısı Kim Kardashian'ın eşi Kanye West, ABD Başkanı Donald Trump'ın davetlisi olarak görüştü. Oval Ofis'te Trump'ın masasının tam karşısına oturan Kanye ile Trump arasındaki görüşme 'eşi benzeri görülmemiş' anlara sahne oldu.

Görüşmede Trump'ın seçim sloganı olan 'Amerika'yı Yeniden Büyük Yap' (Make America Great Again —MAGA) şapkası takan Kanye West, "Bu şapkada bir şey var. Beni Superman gibi hissettiriyor" diyerek, konuşmasına hapishane reformu ile ilgili düşünceleriyle başladı. Kanye görüşmede rap yapmadı ancak spot ışıklarını üstüne alarak yaklaşık 10 dakika süren uzun bir monolog gerçekleştirdi. Konuşması sırasında küfür de etti, politika önerileri de yaptı hatta kendini tutamayarak "Bu adamı seviyorum" dediği Trump'a sarıldı.

Trump'ı desteklemesiyle ilgili olarak gelen tepkilere sitem eden West, "İnsanlar, eğer siyahsanız, Demokrat olmanız gerektiğini bekler. Ama SNL programında da anlatmaya çalıştığım şey buydu; Eğer Trump iyi görünmüyorsa, biz de iyi görünmüyoruz" dedi. Ardından telefonunu çıkaran rapçi, Trump'a hidrojenle çalışan bir uçağın görüntüsünü gösterdi ve başkanın Air Force One için tasarımı bunu kullanması gerektiğini öne sürdü.

Oval Ofis'teki basına açık görüşmede Trump'ın damadı Jared Kushner, eski NFL yıldızı Jim Brown ve  'Gangster Disciples' adlı eski bir sokak çetesinin lideri olan ve cinayetten müebbet hapis yatan Larry Hoover'ın avukatı da hazır bulundu.

Görüşmenin sonunda Kanye "Bu adamı seviyorum. Dur sana bir sarılayım" diyerek Trump'a sarıldı. Trump da " Bu gerçekten güzel. İçinden geldi" ifadelerini kullandı. (DIŞ HABERLER SERVİSİ)

Öne Çıkanlar